Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co powinniście robić w czasie kiedy przeglądacie forum?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kasiulka85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiulka85 » 22.08.2008 14:51

Mnie szaleństwo forumowe trzyma już od 4 miesięcy :oops: i nie mogę się od tego uwolnić :?
Uczyłam się już z forum do prawa ubezpieczeń społecznych, prawa papierów wartościowych a teraz próbuje przerobić postępowanie cywilne ale nijak mi nie idzie :(
A bo to ktoś ładne zdjęcie doda a to znowu jakaś fajna relacja się pojawi i tak wkoło.Ciekawa jestem co wy odkładacie żeby posiedzieć trochę na forum:)
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 26.08.2008 07:28

Powinienem w tym czasie zajmować się pracą :D
ninaa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ninaa » 26.08.2008 07:31

Ja też. Pracą - tak, a wieczorami gotowaniem przysłowiowej pomidorowej.. :lol: :lol: :lol:
agguśka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agguśka » 26.08.2008 07:49

Właśnie pracą :( a cro.pl wciąga bardzo. Ja mimo że minęło już ponad 2 tyg. jak wróciłam z Ciovo to nie ma dnia abym nie odwiedziła forum i powoli planuję już wakację za rok 8)
POZDRAWIAM wszystkich forumowiczów
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 26.08.2008 08:01

Kasiulka85 napisał(a):Mnie szaleństwo forumowe trzyma już od 4 miesięcy :oops: i nie mogę się od tego uwolnić :?
Uczyłam się już z forum do prawa ubezpieczeń społecznych, prawa papierów wartościowych a teraz próbuje przerobić postępowanie cywilne ale nijak mi nie idzie :(
A bo to ktoś ładne zdjęcie doda a to znowu jakaś fajna relacja się pojawi i tak wkoło.Ciekawa jestem co wy odkładacie żeby posiedzieć trochę na forum:)

Spróbuj w takim razie: Dz.U z 2006 r. nr 90, poz. 631. :D :wink: ... to powinno wchodzić lepiej. :lol: :wink:
Dorothea1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dorothea1 » 26.08.2008 08:27

A ja robię w domu generalne porządki i nie mogę ich skończyć.Poza tym w niedzielę wyjeżdżam do Cro i tez powoli powinnam się szykować.
ninaa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ninaa » 26.08.2008 09:24

agguśka napisał(a):Właśnie pracą :( a cro.pl wciąga bardzo. Ja mimo że minęło już ponad 2 tyg. jak wróciłam z Ciovo to nie ma dnia abym nie odwiedziła forum i powoli planuję już wakację za rok 8)

Agguśka ! Może to Wasza zafira byla przeze mnie napotkana na parkingu w Trogirze ?? Nie mogę jakoś w kalendarzu wyjazdowym znaleźć któż to mógł być, a i na małą wzmiankę w poście o widzialności naklejek nikt nie odpowiedział.. 8O Zostawilam nawet karteczkę za wycieraczką... TO nie aby TYY....?? :?:
agnes1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes1 » 26.08.2008 10:20

Myślałam że tylko ja tak mam .Moje gotowanie się wydłuża a sprzątanie oddala dziecko ciągnie na plac zabaw a ja nie mogę odejść od kompa .To chyba mój drugi nałóg [pirwszy to słodycze] ale słyszałam że są gorsze ,pozdrawiam wszystkich z pdobnymi nałogami.
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 26.08.2008 17:01

A ja mam wszędzie bałagan ,porozrzucane zabawki itp ale przy kompie tak fajnie płynie czas i to forum ..
agguśka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agguśka » 29.08.2008 07:47

ninaa napisał(a):
agguśka napisał(a):Właśnie pracą :( a cro.pl wciąga bardzo. Ja mimo że minęło już ponad 2 tyg. jak wróciłam z Ciovo to nie ma dnia abym nie odwiedziła forum i powoli planuję już wakację za rok 8)

Agguśka ! Może to Wasza zafira byla przeze mnie napotkana na parkingu w Trogirze ?? Nie mogę jakoś w kalendarzu wyjazdowym znaleźć któż to mógł być, a i na małą wzmiankę w poście o widzialności naklejek nikt nie odpowiedział.. 8O Zostawilam nawet karteczkę za wycieraczką... TO nie aby TYY....?? :?:

No nie raczej - my mamy białą Sintrę ale na parkingach w Trogirze bywaliśmy a karteczki żadnej nie zauważyłam.
dorota131
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota131 » 29.08.2008 08:15

Powinnam się zajmować pracą ale nie mam do tego serca. Tutaj tyle ciekawych rzeczy mozna się dowiedzieć. Dzięki temu że od kilku miesięcy zaglądam na forum nasz wyjazd do Cro był udany, bez niemiłych niespodzianek a wszystko dzięki Wam :D
princess_lu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) princess_lu » 29.08.2008 13:02

oj tak :D Forum wciąga i uzależnia. Pierwsza czynność po uruchomieniu komputera w pracy to otworzenie strony forum Cro.pl :) Natomiast w domu udaje mi się troszkę "odpocząć" od komputera dzięki mojej córci :twisted:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.08.2008 13:17

Ja wróciłem z Cro 2 tygodnie temu i w dalszym ciągu jestem jeszcze w szoku pourlopowym i najchętniej pobyczyłbym się jeszcze nad Jadranem...ta strona jeszcze bardziej pogłębia moja nostalgię...i oczywiście 6 płyt chorwackiej , wpaniałej muzyki...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.08.2008 13:21

A ta muzyka jest tak wspaniała, że nie chce mi się jej wyłączać...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.08.2008 13:35

alessandro1977 napisał(a):A ta muzyka jest tak wspaniała, że nie chce mi się jej wyłączać...

Można prosić o pochwalenie się co do za muzyka na płyta - jakie zespoły, wykonawcy :?:
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone