Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co powinniście robić w czasie kiedy przeglądacie forum?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.08.2008 13:44

Janusz Bajcer napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):A ta muzyka jest tak wspaniała, że nie chce mi się jej wyłączać...

Można prosić o pochwalenie się co do za muzyka na płyta - jakie zespoły, wykonawcy :?:

Panie Januszu...właściciel lokalu do którego chodziłem na piwko widząc moją fascynację nagrał mi 6 płyt i nie mam opisów..między innymi są tam Dragojević, Brendi, Pejaković, Severina, Bralić, Zecić...w samochodzie wyświetla mi się i to zdążyłem zobaczyć...ale naprawde extra...
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 29.08.2008 16:06

Severina ... jest super. ( otrzymałem gratis od właścicielki lokalu). :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.08.2008 17:58

alessandro1977 napisał(a):Panie Januszu...właściciel lokalu do którego chodziłem na piwko widząc moją fascynację nagrał mi 6 płyt i nie mam opisów..między innymi są tam Dragojević, Brendi, Pejaković, Severina, Bralić, Zecić...w samochodzie wyświetla mi się i to zdążyłem zobaczyć...ale naprawde extra...

Mam wiele piosenek tych wykonawców - Brendi nie znam, muszę obadać :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2008 07:02

Brendi jest super...jest jedna piosenka, która nazywa się TAMBURIC...moja ulubiona ale kto ją wykonuje tego nie wiem...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2008 07:13

Jedną z piosenek Brendiego ma Pan tutaj :

http://www.wrzuta.pl/audio/o8OnI6uXjT/b ... atelji_svi
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 11.09.2008 13:13

Powiem tylko jedno Gibonni
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 14.09.2008 09:45

w tym roku wakacje w domu( narodziny dziecka w wrześniu)-pozostało tyko Forum
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 14.09.2008 10:20

Kacper111 napisał(a):w tym roku wakacje w domu( narodziny dziecka w wrześniu)-pozostało tyko Forum

Jak ja. Aczkolwiek bez potomka. No nie, byłem nad tym tak nielubianym przez forumowiczów Bałtykiem, nie mam złych wspomnień, mimo nie najlepszej pogody ...forum, opowiadania i zdjęcia znajomych...
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 14.09.2008 16:22

Coraz mniej osób na forum. Pozostali starzy wyjadacze. Młodzież sezonowa opuściła forum. Większośc traktuje forum marginalnie. Nie utożsamiają się z tak pięknym krajem jakim jest Chorwacja. Pozostały wspomnienia i rozpoczecie procesu planowania na 2009 rok.
wojtek.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek. » 15.09.2008 17:54

piekna muzyczka i w tle za wykonawcami malutka katedra w NINIE w sierpniowy wieczór... Na żywo ta muzyka jest jeszcze ładniejsza.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.09.2008 19:04

wojtek. napisał(a):piekna muzyczka i w tle za wykonawcami malutka katedra w NINIE w sierpniowy wieczór... Na żywo ta muzyka jest jeszcze ładniejsza.

Widzę , że co raz więcej zarażonych cro muzyką :lol:

Wojtek zapraszam TU (jeśli nie byłeś)
i jeszcze do mojego chomika
po mp3 w folderze muzyka :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.09.2008 12:12

darek1 napisał(a):Coraz mniej osób na forum. Pozostali starzy wyjadacze. Młodzież sezonowa opuściła forum. Większośc traktuje forum marginalnie. Nie utożsamiają się z tak pięknym krajem jakim jest Chorwacja. Pozostały wspomnienia i rozpoczecie procesu planowania na 2009 rok.

A przejmujesz się tym, że coraz mniej osób ??? To może nawet lepiej, że zostają sami starzy wyjadacze bo od takich można się najwięcej dowiedzieć jeżeli nie przemądrzają się...
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 18.09.2008 12:29

alessandro1977 napisał(a):
darek1 napisał(a):Coraz mniej osób na forum. Pozostali starzy wyjadacze. Młodzież sezonowa opuściła forum. Większośc traktuje forum marginalnie. Nie utożsamiają się z tak pięknym krajem jakim jest Chorwacja. Pozostały wspomnienia i rozpoczecie procesu planowania na 2009 rok.

A przejmujesz się tym, że coraz mniej osób ??? To może nawet lepiej, że zostają sami starzy wyjadacze bo od takich można się najwięcej dowiedzieć jeżeli nie przemądrzają się...

Jeszcze zatęsknicie za wpisami o zakazie wwozu żywności...hahahahaha
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.09.2008 12:31

Ale za tym to stęsknimy sie dopiero za rok... :)
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 19.09.2008 12:50

Też powinnam pracować , ale tak się nie chce , idzie weekend i rozleniwienie bierze człowieka . A za oknem pogoda "gastronomiczna" .
To już codzienna rutyna , rano w pracy po włączeniu komputera najpierw zajrzeć na forum , poczytać , pooglądać .
A potem pod fajrant też trzeba oczywiście zajrzeć , choroba jakaś , czy co ? Uzależnienie to się chyba zwie .
Pozdrawiam pracowicie - Ewa
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co powinniście robić w czasie kiedy przeglądacie forum? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone