dalmatinka77 napisał(a):interesuje mnie drogie, polskie, piekne kobiety co wy myslicie o Chorwatach? podzielcie sie doświadczeniami............. osobistymi. szczerze mowiac, moje sa piekne aczkolwiek troche bolesne.
dalmatinka77 napisał(a):andrzej, daj mi spokoj, przesladujesz mnie. jasne, ze znam i to nie tylko imie bo nie bylo to nic przelotnogo. przykro mi ze cie rozczarowalam
Japona napisał(a):Tak, tak dalmatinka
nie krępuj się
Andrzej jest wolny
Japona go wystawiła
szczęśliwej podróży
dalmatinka77 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):dalmatinka77 napisał(a):andrzej, daj mi spokoj, przesladujesz mnie. jasne, ze znam i to nie tylko imie bo nie bylo to nic przelotnogo. przykro mi ze cie rozczarowalam
Nie rozczarowałaś mnie,ale jest pewnie jakiś problem do rozwiązania i dlatego tu jesteśNa pewno postaramy Ci się pomóc
![]()
Zgłaszam się na ochotnika ,ze zawiozę Cię do tej Chorwacji!!!!
Japona mnie wystawiła do wiatru ,więc jestem wolny.
no moj drogi, słowo się rzekło - teraz nie masz już odwrotu, co prawda szminki nie uzywam, zeby ci popaprac tapicerke lub szyby w tym twoim extra aucie ale duzo jem(od razu mowie, ze nie mam klopotów z waga, szczuplutka jestem!!!!!!!!). Wiec kiedy jedymy?? pasowałoby mi tak ok 23-go list. ale to juz wiesz, bo pzeciez mnie przesladujesz.
dalmatinka77 napisał(a):adresow jest wiele ale akurat o to ty sie nie musisz martwic. bedziesz tylko siedzial i patrzyl. bo przeciez faceci to wzrokowcy. a bedzie na co, uwierz mi................