dalmatinka77 napisał(a):interesuje mnie drogie, polskie, piekne kobiety co wy myslicie o Chorwatach? podzielcie sie doświadczeniami............. osobistymi. szczerze mowiac, moje sa piekne aczkolwiek troche bolesne.
dalmatinka77 napisał(a):andrzej, daj mi spokoj, przesladujesz mnie. jasne, ze znam i to nie tylko imie bo nie bylo to nic przelotnogo. przykro mi ze cie rozczarowalam
Japona napisał(a):Tak, tak dalmatinka
nie krępuj się
Andrzej jest wolny
Japona go wystawiła
szczęśliwej podróży
dalmatinka77 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):dalmatinka77 napisał(a):andrzej, daj mi spokoj, przesladujesz mnie. jasne, ze znam i to nie tylko imie bo nie bylo to nic przelotnogo. przykro mi ze cie rozczarowalam
Nie rozczarowałaś mnie,ale jest pewnie jakiś problem do rozwiązania i dlatego tu jesteś Na pewno postaramy Ci się pomóc
Zgłaszam się na ochotnika ,ze zawiozę Cię do tej Chorwacji!!!!
Japona mnie wystawiła do wiatru ,więc jestem wolny.
no moj drogi, słowo się rzekło - teraz nie masz już odwrotu, co prawda szminki nie uzywam, zeby ci popaprac tapicerke lub szyby w tym twoim extra aucie ale duzo jem(od razu mowie, ze nie mam klopotów z waga, szczuplutka jestem!!!!!!!!). Wiec kiedy jedymy?? pasowałoby mi tak ok 23-go list. ale to juz wiesz, bo pzeciez mnie przesladujesz.
dalmatinka77 napisał(a):adresow jest wiele ale akurat o to ty sie nie musisz martwic. bedziesz tylko siedzial i patrzyl. bo przeciez faceci to wzrokowcy. a bedzie na co, uwierz mi................