Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

co Polki myslą o Chorwatach????????????????

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dalmatinka77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinka77 » 22.10.2006 19:08

interesuje mnie drogie, polskie, piekne kobiety co wy myslicie o Chorwatach? podzielcie sie doświadczeniami :lol:
Ostatnio edytowano 28.10.2006 10:50 przez dalmatinka77, łącznie edytowano 1 raz
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 22.10.2006 19:22

dalmatinka77 napisał(a):interesuje mnie drogie, polskie, piekne kobiety co wy myslicie o Chorwatach? podzielcie sie doświadczeniami............. osobistymi. szczerze mowiac, moje sa piekne aczkolwiek troche bolesne.

a znasz przynajmniej jego imię ? :wink: pojedziemy ekipą i damy mu wycisk :D za Twoją niedolę.
dalmatinka77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinka77 » 22.10.2006 19:28

andrzej, daj mi spokoj, przesladujesz mnie :D
Ostatnio edytowano 28.10.2006 08:07 przez dalmatinka77, łącznie edytowano 1 raz
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 22.10.2006 20:17

Jakoś nie rzucili mnie na kolana, ot faceci jak wszędzie
szkoda tylko, że co fajniejszy to niestety gejoza.
Ale sympatyczni, otwaci i przed wszystkim bez kompleksów
co jest akurat wielkim atutem w porównaniu z naszymi wiecznie narzekającymi.
Podobno bałkańcy boją się kobiet..ja tam nie zauważyłam :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 22.10.2006 21:42

dalmatinka77 napisał(a):andrzej, daj mi spokoj, przesladujesz mnie. jasne, ze znam i to nie tylko imie bo nie bylo to nic przelotnogo. przykro mi ze cie rozczarowalam

Nie rozczarowałaś mnie,ale jest pewnie jakiś problem do rozwiązania i dlatego tu jesteś :wink: Na pewno postaramy Ci się pomóc :wink:
Zgłaszam się na ochotnika ,ze zawiozę Cię do tej Chorwacji!!!!
Japona mnie wystawiła do wiatru ,więc jestem wolny. :D
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 22.10.2006 21:51

skasowałam, nie chcę być w tym wątku
Ostatnio edytowano 26.10.2006 21:55 przez Stela, łącznie edytowano 1 raz
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 22.10.2006 22:03

Tak, tak dalmatinka
nie krępuj się
Andrzej jest wolny
Japona go wystawiła
szczęśliwej podróży :wink:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 22.10.2006 22:15

Japona napisał(a):Tak, tak dalmatinka
nie krępuj się
Andrzej jest wolny
Japona go wystawiła
szczęśliwej podróży :wink:

Przynajmniej nie jestem gejoza :D :D :D i jak mówię ,że zadzwonię to dzwonię 8) I jak się umawiam to wiem gdzie się umawiam :wink: Gdzie Łódż a gdzie Sulęcin :wink: No i nie plumkam przynajmniej do telefonu:wink:
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 22.10.2006 22:19

Jasne , wszystko moja wina :evil:
dalmatinka77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinka77 » 22.10.2006 22:24

[quote="AndrzejJ."][quote="dalmatinka77"]andrzej, daj mi spokoj, przesladujesz mnie. jasne, ze znam i to nie ty :oops:
Ostatnio edytowano 28.10.2006 08:06 przez dalmatinka77, łącznie edytowano 1 raz
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 22.10.2006 22:26

dalmatinka77 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
dalmatinka77 napisał(a):andrzej, daj mi spokoj, przesladujesz mnie. jasne, ze znam i to nie tylko imie bo nie bylo to nic przelotnogo. przykro mi ze cie rozczarowalam

Nie rozczarowałaś mnie,ale jest pewnie jakiś problem do rozwiązania i dlatego tu jesteś :wink: Na pewno postaramy Ci się pomóc :wink:
Zgłaszam się na ochotnika ,ze zawiozę Cię do tej Chorwacji!!!!
Japona mnie wystawiła do wiatru ,więc jestem wolny. :D

no moj drogi, słowo się rzekło - teraz nie masz już odwrotu, co prawda szminki nie uzywam, zeby ci popaprac tapicerke lub szyby w tym twoim extra aucie ale duzo jem(od razu mowie, ze nie mam klopotów z waga, szczuplutka jestem!!!!!!!!). Wiec kiedy jedymy?? pasowałoby mi tak ok 23-go list. ale to juz wiesz, bo pzeciez mnie przesladujesz.

po primo to jadymy nie jedymy :wink:
po drugie primo moge być :D
po trzecie primo adres znasz ?
dalmatinka77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinka77 » 22.10.2006 22:34

mi................ :lol:
Ostatnio edytowano 28.10.2006 08:08 przez dalmatinka77, łącznie edytowano 1 raz
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 22.10.2006 22:38

dalmatinka77 napisał(a):adresow jest wiele ale akurat o to ty sie nie musisz martwic. bedziesz tylko siedzial i patrzyl. bo przeciez faceci to wzrokowcy. a bedzie na co, uwierz mi................

tak przeleciałem sobie w pamięci pilotki ,które znam :wink:
Agnieszka? :wink:
dalmatinka77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinka77 » 23.10.2006 09:10

probuj dalej, niestety nie. a ja skad niby mialabym cie znac?
Estera
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Estera » 25.10.2006 19:44

myślę,że są fantastyczni....otwarci, pogodni, rozśpiewani...i niesamowicie przystojni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Następna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies