Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

co Polki myslą o Chorwatach????????????????

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dalmatinka77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinka77 » 26.10.2006 22:31

do ciebie kolego Andrzeju - nie zycze sobie zebys zwracal sie do mnie laska bo to chamstwo (czyzbys byl chamem?)!!!!!! niestety, do HR ze mna i tak bys nie pojechal, chocbys bardzo chcial.
a do ciebie kolego Leonie- turystką w HR to moze bylam 8 lat temu, teraz pracuje tam juz troche i znam wasza mentalnosc. patrze na sprawe obiektywnie i tak to wlasnie u was wyglada. w malzenstwie co drugi ma kochanke, jak nie dwie. a kobiety to akceptuja. ale to akurat na naszym podworku to tez zadna nowosc. :oops: :oops:
dalmatinka77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinka77 » 27.10.2006 07:13

a-ha i jeszcze jedno do ciebie drogi Leonie - rady typu "radze uzywac prezerwatyw....itd" daj swoim kolegom Chorwatom bo to oni pieprza wszystko co sie rusza. sam powiedziales - nowy turnus, nowa panienka. żenada!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 27.10.2006 07:47

Wszyscy faceci ,którzy mi się podobali w Chorwacji okazywali się .....Polakami.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 27.10.2006 08:15

Był już jakieś dwa lata temu poruszany podobny temat...
Utkwił mi watek kiedy to dwóch panów pod chwilową nieobecność swoich żon oglądali chorwackie kobiety w pewnym miasteczku w Chorwacji.
Nic szczególnego nie wypatrzyli aż do momentu kiedy pojawiła się piekna dama w białych spodenkach a pod nimi tylko elegancki paseczek stringów(przytaczam)
-patrz jaka idzie piekna dupcia-powiedział jeden do drugiego
Na to odwraca się pani w ich stronę i mówi pieknie po polsku :
-niezła nie??? :D
Najładniejsze w chorwacji są chyba Polki :D
Choć ja do tych się nie zaliczam do byłam najczęściej brana za czeszkę i szwedkę 8O :(
Pozdrawiam
p.s jeśli chodzi o chorwatów to uważam że jak w każdym kraju przystojnych jest na pęczki-ale chyba nie zawsze o to chodzi prawda?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.10.2006 08:25

Uwaga zapunktuję :!: :D Jedyna kobieta w Chorwacji, która mi się podobała to moja żona :D. Po przyjeździe do Polski nadal mi się najbardziej podoba :!: Żeby nie było, że mówię w czasie przeszłym ;).
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 27.10.2006 12:06

dalmatinka77 napisał(a):a-ha i jeszcze jedno do ciebie drogi Leonie - rady typu "radze uzywac prezerwatyw....itd" daj swoim kolegom Chorwatom bo to oni pieprza wszystko co sie rusza. sam powiedziales - nowy turnus, nowa panienka. żenada!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

"wszystko co się rusza" samo daje i zgadza się na "turnusowy romans", no chyba, że jest beznadziejnie naiwne / oczywiście to "wszystko co się rusza"/ , a że chłopaki pieprzą? Kto z nas nie lubi trochę pikanterii?

pozdrawiam
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 27.10.2006 14:49

cerber napisał(a):a że chłopaki pieprzą? Kto z nas nie lubi trochę pikanterii?

pozdrawiam

może te które są 'pieprzone'?
czy dla niektórych facetów [bo nie widzę sensu pisać 'mężczyzn'] seks sprowadza się tylko do 'pieprzenia? :evil:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.10.2006 15:10

Zdecydowane STOP tej dyskusji :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: która do niczego dobrego nie prowadzi a można się w niej zagalopować. PROSZĘ UPRZEJMIE. :(
dalmatinka77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinka77 » 27.10.2006 17:29

Leszek Skupin napisał(a):Zdecydowane STOP tej dyskusji :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: która do niczego dobrego nie prowadzi a można się w niej zagalopować. PROSZĘ UPRZEJMIE. :(

zdecydowanie popieram, za daleko odbieglismy od pytania podstawowego. dla przypomnienia - pytanie bylo skierowane do KOBIET. wobec powyzszego nie rozumiem co tu robią wypowiedzi meskie> kochani faceci, prosze zalozyc sobie osobny wątek, ok???
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 27.10.2006 19:01

dalmatinka77 napisał(a):do ciebie kolego Andrzeju - nie zycze sobie zebys zwracal sie do mnie laska bo to chamstwo (czyzbys byl chamem?)!!!!!! niestety, do HR ze mna i tak bys nie pojechal, chocbys bardzo chcial.
a do ciebie kolego Leonie- turystką w HR to moze bylam 8 lat temu, teraz pracuje tam juz troche i znam wasza mentalnosc. patrze na sprawe obiektywnie i tak to wlasnie u was wyglada. w malzenstwie co drugi ma kochanke, jak nie dwie. a kobiety to akceptuja. ale to akurat na naszym podworku to tez zadna nowosc. :oops: :oops:

napisałaś;

Wysłany: 22-10-2006 21:34 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

adresow jest wiele ale akurat o to ty sie nie musisz martwic. bedziesz tylko siedzial i patrzyl. bo przeciez faceci to wzrokowcy. a bedzie na co, uwierz mi................

także wyluzuj laska ,bo coś za bardzo pieprzysz :wink:
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 27.10.2006 20:27

Przepraszam! Byłem pewien, że to wątek kulinarny!
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem. Już się zwijam!
Bez urazy MARTITA / wyluzuj / - FACET!
peter64
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) peter64 » 27.10.2006 22:00

AndrzejJ. napisał(a):
peter64 napisał(a):proponuję nowy temat!!

co Polacy myślą o chorwatkach!!!!

na kampie Rudine jest zaj......ta dziewczyna(chorwatka) :D

Piotrek my tu poważnie ,a Ty o dupach :wink:

ale jakie!!!! :hearts:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 27.10.2006 22:05

peter64 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
peter64 napisał(a):proponuję nowy temat!!

co Polacy myślą o chorwatkach!!!!

na kampie Rudine jest zaj......ta dziewczyna(chorwatka) :D

Piotrek my tu poważnie ,a Ty o dupach :wink:

ale jakie!!!! :hearts:

jakie ? :wink:
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 28.10.2006 13:29

cerber napisał(a):Przepraszam! Byłem pewien, że to wątek kulinarny!
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem. Już się zwijam!
Bez urazy MARTITA / wyluzuj / - FACET!

melduję, że wyluzowałam,
nie chowam urazy,
po prostu wkurzają mnie takie teksty:]
pozdrav!
Estera
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Estera » 28.10.2006 15:09

To miejsce nie służy tak prymitywnym pogawędkom!
Mam nadzieję, że uznajemy temat za zakończony!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

co Polki myslą o Chorwatach???????????????? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone