Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

co Polki myslą o Chorwatach????????????????

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dalmatinka77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinka77 » 26.10.2006 23:31

do ciebie kolego Andrzeju - nie zycze sobie zebys zwracal sie do mnie laska bo to chamstwo (czyzbys byl chamem?)!!!!!! niestety, do HR ze mna i tak bys nie pojechal, chocbys bardzo chcial.
a do ciebie kolego Leonie- turystką w HR to moze bylam 8 lat temu, teraz pracuje tam juz troche i znam wasza mentalnosc. patrze na sprawe obiektywnie i tak to wlasnie u was wyglada. w malzenstwie co drugi ma kochanke, jak nie dwie. a kobiety to akceptuja. ale to akurat na naszym podworku to tez zadna nowosc. :oops: :oops:
dalmatinka77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinka77 » 27.10.2006 08:13

a-ha i jeszcze jedno do ciebie drogi Leonie - rady typu "radze uzywac prezerwatyw....itd" daj swoim kolegom Chorwatom bo to oni pieprza wszystko co sie rusza. sam powiedziales - nowy turnus, nowa panienka. żenada!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 27.10.2006 08:47

Wszyscy faceci ,którzy mi się podobali w Chorwacji okazywali się .....Polakami.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 27.10.2006 09:15

Był już jakieś dwa lata temu poruszany podobny temat...
Utkwił mi watek kiedy to dwóch panów pod chwilową nieobecność swoich żon oglądali chorwackie kobiety w pewnym miasteczku w Chorwacji.
Nic szczególnego nie wypatrzyli aż do momentu kiedy pojawiła się piekna dama w białych spodenkach a pod nimi tylko elegancki paseczek stringów(przytaczam)
-patrz jaka idzie piekna dupcia-powiedział jeden do drugiego
Na to odwraca się pani w ich stronę i mówi pieknie po polsku :
-niezła nie??? :D
Najładniejsze w chorwacji są chyba Polki :D
Choć ja do tych się nie zaliczam do byłam najczęściej brana za czeszkę i szwedkę 8O :(
Pozdrawiam
p.s jeśli chodzi o chorwatów to uważam że jak w każdym kraju przystojnych jest na pęczki-ale chyba nie zawsze o to chodzi prawda?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.10.2006 09:25

Uwaga zapunktuję :!: :D Jedyna kobieta w Chorwacji, która mi się podobała to moja żona :D. Po przyjeździe do Polski nadal mi się najbardziej podoba :!: Żeby nie było, że mówię w czasie przeszłym ;).
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 27.10.2006 13:06

dalmatinka77 napisał(a):a-ha i jeszcze jedno do ciebie drogi Leonie - rady typu "radze uzywac prezerwatyw....itd" daj swoim kolegom Chorwatom bo to oni pieprza wszystko co sie rusza. sam powiedziales - nowy turnus, nowa panienka. żenada!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

"wszystko co się rusza" samo daje i zgadza się na "turnusowy romans", no chyba, że jest beznadziejnie naiwne / oczywiście to "wszystko co się rusza"/ , a że chłopaki pieprzą? Kto z nas nie lubi trochę pikanterii?

pozdrawiam
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 27.10.2006 15:49

cerber napisał(a):a że chłopaki pieprzą? Kto z nas nie lubi trochę pikanterii?

pozdrawiam

może te które są 'pieprzone'?
czy dla niektórych facetów [bo nie widzę sensu pisać 'mężczyzn'] seks sprowadza się tylko do 'pieprzenia? :evil:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.10.2006 16:10

Zdecydowane STOP tej dyskusji :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: która do niczego dobrego nie prowadzi a można się w niej zagalopować. PROSZĘ UPRZEJMIE. :(
dalmatinka77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dalmatinka77 » 27.10.2006 18:29

Leszek Skupin napisał(a):Zdecydowane STOP tej dyskusji :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: która do niczego dobrego nie prowadzi a można się w niej zagalopować. PROSZĘ UPRZEJMIE. :(

zdecydowanie popieram, za daleko odbieglismy od pytania podstawowego. dla przypomnienia - pytanie bylo skierowane do KOBIET. wobec powyzszego nie rozumiem co tu robią wypowiedzi meskie> kochani faceci, prosze zalozyc sobie osobny wątek, ok???
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 27.10.2006 20:01

dalmatinka77 napisał(a):do ciebie kolego Andrzeju - nie zycze sobie zebys zwracal sie do mnie laska bo to chamstwo (czyzbys byl chamem?)!!!!!! niestety, do HR ze mna i tak bys nie pojechal, chocbys bardzo chcial.
a do ciebie kolego Leonie- turystką w HR to moze bylam 8 lat temu, teraz pracuje tam juz troche i znam wasza mentalnosc. patrze na sprawe obiektywnie i tak to wlasnie u was wyglada. w malzenstwie co drugi ma kochanke, jak nie dwie. a kobiety to akceptuja. ale to akurat na naszym podworku to tez zadna nowosc. :oops: :oops:

napisałaś;

Wysłany: 22-10-2006 21:34 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

adresow jest wiele ale akurat o to ty sie nie musisz martwic. bedziesz tylko siedzial i patrzyl. bo przeciez faceci to wzrokowcy. a bedzie na co, uwierz mi................

także wyluzuj laska ,bo coś za bardzo pieprzysz :wink:
cerber
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cerber » 27.10.2006 21:27

Przepraszam! Byłem pewien, że to wątek kulinarny!
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem. Już się zwijam!
Bez urazy MARTITA / wyluzuj / - FACET!
peter64
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) peter64 » 27.10.2006 23:00

AndrzejJ. napisał(a):
peter64 napisał(a):proponuję nowy temat!!

co Polacy myślą o chorwatkach!!!!

na kampie Rudine jest zaj......ta dziewczyna(chorwatka) :D

Piotrek my tu poważnie ,a Ty o dupach :wink:

ale jakie!!!! :hearts:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 27.10.2006 23:05

peter64 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
peter64 napisał(a):proponuję nowy temat!!

co Polacy myślą o chorwatkach!!!!

na kampie Rudine jest zaj......ta dziewczyna(chorwatka) :D

Piotrek my tu poważnie ,a Ty o dupach :wink:

ale jakie!!!! :hearts:

jakie ? :wink:
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 28.10.2006 14:29

cerber napisał(a):Przepraszam! Byłem pewien, że to wątek kulinarny!
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem. Już się zwijam!
Bez urazy MARTITA / wyluzuj / - FACET!

melduję, że wyluzowałam,
nie chowam urazy,
po prostu wkurzają mnie takie teksty:]
pozdrav!
Estera
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Estera » 28.10.2006 16:09

To miejsce nie służy tak prymitywnym pogawędkom!
Mam nadzieję, że uznajemy temat za zakończony!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

co Polki myslą o Chorwatach???????????????? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies