Estera napisał(a):myślę,że są
o dzesis ,ale gadka
fantastyczni....otwarci, pogodni, rozśpiewani...i niesamowicie przystojni
to my Polacy
peter64 napisał(a):Estera napisał(a):myślę,że są fantastyczni....otwarci, pogodni, rozśpiewani...i niesamowicie przystojni
chorwatki śą prześliczne!!!
nasze to sa takie kobyłowate
Leon napisał(a):...co to sa cwoki... ?
to prawie u nich choroba. lekkoduchy, hedonisci, w sprawach " tylko w cztery oczy" rewelacyjni.................... ale w zyciu cwoki i chyba to jest wazniejsze. chyba..............
...jak ty uwarzasz ?? co misla mlodzi chorwaci o zyciu z turistka...ktora wyjerzdzia...za tydzien do domu, a za pare dni wpadnie nowy turnus...
...dla nich...chyba to jest wazniejsze. chyba..............
...a tak pozatim dalmatinka 77 masz racje co do opisu chorwatow z ktorymi sie zapoznalasz....bo chiba piszesz o ludziach ktore poznalasz...a nie tak ogulnie o wszistkich....
PS. .....prosze uziwac prezerwatiw w kontaktach intimnich z takimi osobnikami....
dalmatinka77 napisał(a):a oto co ja myslę - tak, rzeczywiscie super przystojni, robią wrażenie (szczególnie dalmatyncy), pieknie mowią, potrafią bajerowac i super sie bawic. i wlasnie to im najlepiej nestety wychodzi. lubia zycie bez zobowiązan (piosenka Niny badric "takvi kao ti" to chyba napisana z mysla o chorwackim podejsciu do zycia). jak najdluzej u mamusi, od poludnia kawka,papierosek, gazetka potem nastepna kawka i dziesiata. i tak do poznego wieczora. potem wypatrywanie na promenadzie jakis lasek do wyrwania. klamią w żywe oczy, to prawie u nich choroba. lekkoduchy, hedonisci, w sprawach " tylko w cztery oczy" rewelacyjni.................... ale w zyciu cwoki i chyba to jest wazniejsze. chyba..............
Leon napisał(a):...andzej sa ludzie ktorich nie trzeba zakladac na glowe, sami wchodza...
jakiego koloru sa mocherowe bereciki w twej jednostce