Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co pod namiot???

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 30.06.2005 07:33

kraqsek napisał(a):Archiwum jak zdążyłem zobaczyć jest czasami nie aktualne (ceny kwater. ceny paliw, waluta... itd) Ja poprostu chce mieć na bieżąco informacje. Jest tu na forum masa ludzi która wróciła z chorwacji i mogłaby się podzielić informacjami. Wiem wiem że jest na forum choćby temat: "Wróciłem z Makarskiej" i mogłbym popytać ale ja nie jade tam tylko omijam. Więc zakładam własne tematy. A poza tym tylko ty się narazie doczepiłeś mnie więc nie mosisz mi wcale odpowiadać.

Dzisiejsze ceny paliw i kursy walut... jutro będą nieaktualne :( do tego używa się odpowiednich stron, na których te informacje podawane są prawie na bieżąco... oczywiście linki do znalezienia w ciągu 2 minut przy użyciu opcji "SZUKAJ" :twisted:
Ja się jeszcze nie "doczepiłem" i nie "odpowiadam" więc jest tak, jak ma być. Też jestem "centusiem" z charakteru, planuję wszystko bardzo szczegółowo i wiem, że na to potrzeba poświęcić trochę czasu i pewnie dlatego jestem zbyt wymagający od innych... a zgryźliwość to mój "new image" :wink:

Pozdrawiam
Józek
Stefek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stefek » 30.06.2005 11:10

kraqsek napisał(a):witam cie JoeF
Ja chciałbym zaplanować swoje wakacje dokładnie i z precyzją. Archiwum jak zdążyłem zobaczyć jest czasami nie aktualne (ceny kwater. ceny paliw, waluta... itd) Ja poprostu chce mieć na bieżąco informacje. Jest tu na forum masa ludzi która wróciła z chorwacji i mogłaby się podzielić informacjami. Wiem wiem że jest na forum choćby temat: "Wróciłem z Makarskiej" i mogłbym popytać ale ja nie jade tam tylko omijam. Więc zakładam własne tematy. A poza tym tylko ty się narazie doczepiłeś mnie więc nie mosisz mi wcale odpowiadać.
A poza tym ja jestem "centusiem" :D
Pozdrawiam

To nie tak, że tylko JoeF się Ciebie doczepił. On po prostu miał jeszcze tyle cierpliwości aby do Ciebie coś napisać. Zrozum w końcu, że co roku na to forum (głównie przed wakacjami) logują się setki nowych osób. Niech połowa z nich chce jechać pod namiot i niech połowa z "kampingowców" założy temet: "Co zabrać pod namiot?" to dostaniemy około 200 postów o tym samym :twisted:
Jeśli naprawdę chcesz się czegoś dowiedzieć to czytaj to co inni odpowiedzieli na zadane już pytania, bo 99 % odpowiedzi jakie potrzebujesz już zostało tu napisane.

Bo inaczej wygląda to mniej więcej tak:

Jaś (1 post):
Jo ziomale. To mój pierwszy post. Ile muszę jechać z Poznania na Riwierę Makarską i gdzie się najlepiej zatrzymać i po ile są kwatery i co można zwiedzić po drodze??

Małgosia (3 post):
Siema. Około 17 do 23 godzin. Lepiej jedz na kamping bo jest tańszy"

Jacek (8 post):
To i ja się podłączę. Ile się jedzie z Warszawy i którędy i gdzie lepiej do Baśki Vody czy gdzieś dalej

Itd......

(Zbieżność imion i nazw miast jest całkowicie przypadkowa. Podobieństwo do osób i zdarzeń...... :wink: )

Owocnego szukania, zdobywania wiedzy i miłego odpoczynku
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi