kraqsek napisał(a):Archiwum jak zdążyłem zobaczyć jest czasami nie aktualne (ceny kwater. ceny paliw, waluta... itd) Ja poprostu chce mieć na bieżąco informacje. Jest tu na forum masa ludzi która wróciła z chorwacji i mogłaby się podzielić informacjami. Wiem wiem że jest na forum choćby temat: "Wróciłem z Makarskiej" i mogłbym popytać ale ja nie jade tam tylko omijam. Więc zakładam własne tematy. A poza tym tylko ty się narazie doczepiłeś mnie więc nie mosisz mi wcale odpowiadać.
Dzisiejsze ceny paliw i kursy walut... jutro będą nieaktualne do tego używa się odpowiednich stron, na których te informacje podawane są prawie na bieżąco... oczywiście linki do znalezienia w ciągu 2 minut przy użyciu opcji "SZUKAJ"
Ja się jeszcze nie "doczepiłem" i nie "odpowiadam" więc jest tak, jak ma być. Też jestem "centusiem" z charakteru, planuję wszystko bardzo szczegółowo i wiem, że na to potrzeba poświęcić trochę czasu i pewnie dlatego jestem zbyt wymagający od innych... a zgryźliwość to mój "new image"
Pozdrawiam
Józek