Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co po drodze do Chorwacji? 4-5 dni do wykorzystania.

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Użytkownik usunięty
Re: Lipica - stadnina?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.02.2015 23:19

Ten wątek raczej powinien być w dziale: Jeśli nie Chorwacja, to co :?:

Lipica jest w Słowenii, zaraz koło włoskiego Triestu.
Nie byłem tam, ale kiedyś planowałem tam wizytę

Informacje praktyczne:
http://www.lipica.org/de/was-tun/die-gestutbesichtigung
Zwiedzanie stadniny jest z przewodnikiem, dorośli 12 euro, dzieci 6 euro.
Przejrzałem kiedyś materiały o stadninie, poczytałem opinie i moim zdaniem nic tam super ekstra nie ma :roll: Typowa stadnina, tylko konie białe :wink:
No, ale ja stadninę mam niedaleko od domu :wink: Więc dla mnie każda jest typowa
Bocian
zbanowany
Re: Lipica - stadnina?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.02.2015 10:06

Lednice napisał(a): tylko konie białe :wink:

Jeśli młode to ciemne :)
Poprzednia strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Co po drodze do Chorwacji? 4-5 dni do wykorzystania. - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone