agata26061 napisał(a):Też tak myślę Aldonko, więc z pewnością będą to udane wakacje. Nie pozwolimy, żeby tłumy ludków nam je popsuły
(Nie zapominając, że sami te tłumy tworzymy )
mirasowski napisał(a):Super relacja.
W tym roku na przełomie lipca i sierpnia wybieramy się z narzeczona do Rogoznicy potem do Orebica i obiecuję zdać wam relację z tej wyprawy.
CROberto napisał(a):Jest na forum kilka Klubów Miłośnika.......tam są "skatalogowane" relacje z poszczególnych regionów - skarbnica wiedzy z której warto skorzystać.
W sprawie relacji trzymam Cię za słowo
CROberto napisał(a):trans x napisał(a):
Fajnie zorganizowaliście te kluby,bardzo pożyteczne.
Ja nic nie zorganizowałem - niestety .......ale wychodzę tam na codzienny żer
Aldonka napisał(a):CROberto napisał(a):
Każdy z Was tworzy kluby, niektórzy tylko je założyli, sporo reszta w Waszych rękach
CROberto napisał(a):Aldonka napisał(a):CROberto napisał(a):
Każdy z Was tworzy kluby, niektórzy tylko je założyli, sporo reszta w Waszych rękach
Czyli że jak zostałem namaszczony matko założycielko
Aldonka napisał(a):CROberto napisał(a):
Czyli że jak zostałem namaszczony matko założycielko
Ale, że to Cię niby dziwi? Z taką relacją to Ty moją prawą ręką tam jesteś
kaeres napisał(a):Cześć Roberto (że tak się spoufalę ale sądzę, że nie czujesz urazy).
Przecudowne relacje czynisz. Okraszasz jeszcze lepszymi zdjęciami. Makarska Riviera to moje klimaty i powróciły wspomnienia z 2010r z pobytu w Breli.
Dzięki Twojej relacji zachorowaliśmy (z żoną) na Peljasac i KOTOR.
kaeres napisał(a):Twoja moc pióra stwarza nieodparte motyle w brzuchu i nie chcę tutaj uchodzić za kogoś wyjątkowego ale może to poczuć chyba tylko ten kto zaznał tego o czym piszesz. O zapachu można pisać w bardziej lub mniej przekonujący sposób ale wystarczy iż sobie przypomnę zapach z Hvaru to już Twój opis i zdjęcia zmieniają oblicze i mają +10 do zajebistości.
kaeres napisał(a):Przyznam, że na te 34 strony poświęciłem nieco ponad pół dnia a to oznacza, że nie wczytywałem się w dyskusję z odwiedzającymi ten wątek cromaniakami i może coś mi umknęło ale poukładaj mi ten wątek w jednym poście.
Najpierw była Brela podczas wesela (podróży poślubnej) opisywana w środku ?
Powrót do Nasze relacje z podróży