Hm...., piękniie.....
znane miejsca.....wspomnienia......no i ta muzyka.......
Pozdrav.
Miecia napisał(a):Hm...., piękniie.....
Pozdrav.
CROberto napisał(a):Miecia napisał(a):Hm...., piękniie.....
Pozdrav.
Witaj wpadłem na to żeby zrobić klimat muzyką (...i żeby Was nie zamęczyć opisami...)
Te dwa miasta pokazano i opisano tutaj na wszystkie sposoby
tym bardziej cieszy mnie to że dobrze to odebrałaś...
Pozdrowionka.
CROberto napisał(a):I tak kładłem się spać co wieczór ,z błękitem Cro-Adiatyku pod powiekami,który to swoje oblicze piękna miał mi dopiero pokazać...
trans x napisał(a):Cześć CROberto,jaka miła niespodzianka.Po dłuższej przerwie zaglądam na forum a u Ciebie kilka nowych odcinków.
Czekam na więcej...
PZDR.
PETERENZO napisał(a):CROberto napisał(a):I tak kładłem się spać co wieczór ,z błękitem Cro-Adiatyku pod powiekami,który to swoje oblicze piękna miał mi dopiero pokazać...
Wracam do Twoich relacji z ogromną przyjemnością. Nadrabiam zaległości po przerwie i jak zwykle poruszają mnie Twoje słowa.
Te zacytowane potwierdzają to czego doświadczam codziennie. Wyrazistość obrazów i wspomnień z ubiegłych lat co wieczór są silniejsze. Tym silniejsze im bliższy kolejny wyjazd do Cro...
Pozdrawiam gorąco i dołączam ponownie do wiernych "czytaczy".
CROberto napisał(a): Sprawiasz mi wielką przyjemność swoimi opiniami.....swoją obecnością....
Należysz do grona tych osób,które powodują że pisanie relacji mnie cieszy
i pokazują że te starania mają sens...
Pozdrawiam serdecznie.
P.S.
Zapytam z ciekawości....gdzie się wybierasz
PETERENZO napisał(a):
A ja z rodzinką wybieramy się - do naszego cudownego domku na klifie, do niewiarygodnej zieleni sosen, zapierającego dech w piersiach wszechobecnego aromatu lawendy i lazurowego morza, czyli Apollo11 w Mimicach.
CROberto napisał(a):Obejrzałem na you tube - miejsce fantastyczne.... życzę udanych wakacji....
Powrót do Nasze relacje z podróży