Rysio napisał(a):agniecha0103 napisał(a):Klamka zapadła.
Zostałam przegłosowana. W przyszłym roku Bułgaria.pawelli napisał(a):Bardzo możliwe że też się tam wybierzemy - czyli Bulgaria.
Wyrazy współczucia
Richard dej im pokój kej nie chcom słuchać
mkm napisał(a):Rysio napisał(a):agniecha0103 napisał(a):Klamka zapadła.
Zostałam przegłosowana. W przyszłym roku Bułgaria.pawelli napisał(a):Bardzo możliwe że też się tam wybierzemy - czyli Bulgaria.
Wyrazy współczucia
Richard dej im pokój kej nie chcom słuchać
AndrzejJ. napisał(a):am1974 napisał(a): ze wszystkimi + i -...
Artur
my też lubimy + i - ,a moondek lubi nawet banany
AndrzejJ. napisał(a):am1974 napisał(a):i nabijał sobie licznika i robił z tematu śmietnika...
Pozdrawiam.
Artur
To nie rób i spadaj.
am1974 napisał(a):Widzę, że odezwał się następny kolega z tej samej bajki... Jesteście bardzo tendencyjni w swoich wypowiedziach na temat Bułgarii i śpiewacie jednym głosem, oczywiście tak jak poprzednik Bułgarię też widziałeś tylko na mapie...???
Tak szczerze, to lubię się wypowiadać w temacie, który jest mi znany z własnego doświadczenia... jest to uczciwe czy nie Panie mkm...???
Cenię bardzo sobie to forum za swobodę wypowiedzi, wiele relacji właśnie z Jak nie Chorwacja to...??? było dla mnie inspiracją ( w tym roku Albania, a w przyszłorocznych planach Macedonia - zbieram się powoli do relacji z Albanii właśnie). Rozumiem, że można mieć uprzedzenia, ale tylko na podstawie własnych doświadczeń a nie tak ja Wy to uprawiacie drodzy przedmówcy... Proszę o konstruktywne opinie i poparte własnym doświadczeniem - o nic więcej...
Jak już posmakujecie tej beznadziejnej w Waszym mniemaniu Bułgarii to napiszcie proszę konkretnie co się Wam nie podobało i nie smakowało i co Wam tam ukradli, ale dopiero wtedy jak zaliczycie tam pobyt... I żeby nie było, że jestem bezkrytcznym piewcą Bułgarii tak ja Wy Cro - bo na dzień dzisiejszy to jestem zakochany w Albanii i Macedonii ze wszystkimi + i -...
Pozdrawiam.
Artur
agniecha0103 napisał(a):...Wyjazd do Sinemorca ...