Sylwetka napisał(a):Pomagaliście człowiekowi i nikt Was później nie przesłuchał, nie zapytał ?
Nie wiem jak wyglądają procedury w Cro w kwestii przesłuchania obcokrajowca Ale choć rozpytać mogli.
anakin napisał(a):FUX napisał(a):.....................
Nie wiem człowieku ile ty masz lat, ale jestem bliski stwierdzenia, że na starość ci się we łbie p....li!
Masz jakiś problem z pewnymi rzeczami?
Gdzie by nie spojrzeć - nic ci się nie podoba.
Śmiecisz u maslinki....syfisz w innych relacjach i tematach.
Weź może rozpęd i doopnij łbem w ścianę!
Masz na forum nową opcję "wróg".
Nie wiesz jak włączyć?
Zapytaj- podpowiedzą.
I jeszcze jedno.
Weź się ode mnie odp............!
OVER.
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):Ja myślę, że u nas w Polsce, w podobnych okolicznościach, byłoby podobnie.
Z kilkoma jednak zasadniczymi różnicami........amatorze fig.
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):Ja myślę, że u nas w Polsce, w podobnych okolicznościach, byłoby podobnie.
Miecia napisał(a):Sylwetka napisał(a):Pomagaliście człowiekowi i nikt Was później nie przesłuchał, nie zapytał ?
Nie wiem jak wyglądają procedury w Cro w kwestii przesłuchania obcokrajowca Ale choć rozpytać mogli.
Bocian napisał(a):Nie wydaje mnie się. Z tym, że to takie opowieści z mchu i paproci, prawdopodobnie przedstawiające jednostkowe sytuacje a nie stan rzeczywisty różnych służb.