MWN napisał(a):Co do autostrad, to chętnie porównałbym ich długość i nie wiem kto w tym zestawieniu wychodzi lepiej?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):No, ale Polska ciągle ma wzrost gospodarczy.. a Chorwacja już od 3 lat nie....
be-ja napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):No, ale Polska ciągle ma wzrost gospodarczy.. a Chorwacja już od 3 lat nie....
Kochana P. Kasieńko ta wiadomość to z TVNu czy Polsatu a i jeszcze Era została ach zapomniałem, Vincent nawąchał się towaru i coś o tym gadał
Pozdrawiam i do zobaczenia be-ja
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):be-ja napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):No, ale Polska ciągle ma wzrost gospodarczy.. a Chorwacja już od 3 lat nie....
Kochana P. Kasieńko ta wiadomość to z TVNu czy Polsatu a i jeszcze Era została ach zapomniałem, Vincent nawąchał się towaru i coś o tym gadał
Pozdrawiam i do zobaczenia be-ja
No dobra, to zapraszam do życia na rok do RH.... gwarantuję, że po roku wrócisz do ojczyzny kochanej, ziemię będziesz całował i nigdy złego słowa nie powiesz....
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):be-ja, bez urazy, ale co turysta może wiedzieć o tym, jak żyje się w Chorwacji...
Coraz bardziej utwierdzam się w tym, że Polacy są mistrzami świata w narzekaniu (przede wszystkim na swój kraj i swoje życie; zawsze i wszędzie, bez względu na to, jak by nie było... constans "wszystko źle")... Wypisz wymaluj "wszyscy jesteśmy Chrystusami"...
dzieju44 napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):be-ja, bez urazy, ale co turysta może wiedzieć o tym, jak żyje się w Chorwacji...
Coraz bardziej utwierdzam się w tym, że Polacy są mistrzami świata w narzekaniu (przede wszystkim na swój kraj i swoje życie; zawsze i wszędzie, bez względu na to, jak by nie było... constans "wszystko źle")... Wypisz wymaluj "wszyscy jesteśmy Chrystusami"...
Pani Kasiu zawsze może Pani wrócić i spróbować w Polsce polepszyć swój byt.
W tym roku po raz drugi (ale nie po raz drugi z rzędu) dam zarobić chorwackiej gospodarce i mieszkańcom tego pięknego kraju.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne