weldon napisał(a):
A do autokaru to polecam marchewkę.
Nic tak nie rozgrzewa atmosfery, jak takie chrup, chrup, chrup ...
ANITA:) napisał(a):Marchewka faktycznie dobra sprawa i nie tylko do autokaru. Dla kierowcy pierwsza klasa. Ja pochłaniam takie ilości że rodzinka dziwi się że mi jeszcze uszy nie wyrosły
dorota131 napisał(a):Jeżeli planujesz obiad w Csornej to przekąska taka mini mini ponieważ porcje, które tam serwują są ogromne
ita napisał(a):dorota131 napisał(a):Jeżeli planujesz obiad w Csornej to przekąska taka mini mini ponieważ porcje, które tam serwują są ogromne
wiem, wiem, byłam tam już dlatego będzie tylko przekąska bo ostatnio dojechałam najedzona i mi żal było, że tak mało zjadłam. Tym razem będę mądrzejsza
Choć o dziwo kelner bez słowa z naszej strony zapytał czy nam zapakować (zostało naprawdę sporo) mieliśmy jeszcze pyszna kolacje z tego
Hollywood napisał(a):Kartofle dobrze utłuczone, salceson i kaszanka,żywa kura do zabicia na parkingu w Austrii...no i zgrzewka piwa Coolman z Biedronki
ita napisał(a):dorota131 napisał(a):Jeżeli planujesz obiad w Csornej to przekąska taka mini mini ponieważ porcje, które tam serwują są ogromne
wiem, wiem, byłam tam już dlatego będzie tylko przekąska bo ostatnio dojechałam najedzona i mi żal było, że tak mało zjadłam. Tym razem będę mądrzejsza
Choć o dziwo kelner bez słowa z naszej strony zapytał czy nam zapakować (zostało naprawdę sporo) mieliśmy jeszcze pyszna kolacje z tego
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne