Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cityhopper czyli tu i tam z aparatem.

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.03.2017 12:11

Pora trochę pospacerować po Nottingham.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak na jesień, jest bardzo ciepło (dla mnie) i pogodnie :)
Obrazek

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.03.2017 18:34

Wracam na chwilę w okolice zamku. Zabudowa z cegły, jak wszędzie. Mnie się to mocno podoba.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Widok z zamku - taki sobie.

Obrazek

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.03.2017 19:15

Pałac Nottingham. Szeryfie Robert de Rainault i Sir Guy z Gisburne, gdzie jesteście?
Obrazek

Obrazek

Schodzę z zamku poszwendać się po okolicy.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano 21.03.2017 12:41 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
słoma79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) słoma79 » 20.03.2017 21:47

Powoli do przodu...nadal śledzę :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2017 14:30

Idę dalej, a co.

Obrazek

Maleńka knajpka, w sam raz na wszamanie czegoś na rozgrzewkę i odpoczynek. Świetny burger i piwo.
Obrazek

Kościół św. Marii
Obrazek

High Pavement
Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.04.2017 16:35

Temat East Midlands należałoby także dokończyć ;)

Minibrowar The Angel - będzie zabawa :)
Obrazek

...ale hałas i muzyka dochodzą z innego miejsca. First Prize for best Carnival Troupe Nottingham Carnival 2016.
Obrazek

Trza się trochę nawodnić i wyciszyć ;)
Obrazek

...i coś przegryźć.
Obrazek

Jeszcze trochę pochodzę po deptaku...
Obrazek

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.04.2017 16:52

Którka przebitka na Liverpool. Miałem niewiele czasu, pojechałem pod Anfield.
Obrazek

Stanley Park Stadium (New Anfield)
Obrazek

Road to Anfield ;)
Obrazek

Yoooooooooouuuuuuuuuuuuuu willlllllllllll never waaaaaaaaaaaaalk alooooooooooone! ;) Z moim szczęsciem - przebudowa, wszędzie płoty :D
Obrazek

Auto oddane, można jechać na lotnisko...
Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.04.2017 12:36

W listopadzie zrobiliśmy sobie mały wypad nad Bled. Miało być bez spiny bo i czasu mało (listopadowy długi weekend). Jeszcze porządnie nie wjechaliśmy do Słowenii a już stoimy w korku przed tunelem Karawanka...

Obrazek

Sprawdzałem prognozę pogody - miała się udać i być nad wyraz ciepła. Jednak na miejscu... Patrząc na te chmury to zostało nam nic innego, jak "jakoś to będzie, nie jesteśmy z cukru".

Obrazek

Mieszkaliśmy w pensjonacie w Koritnie - 30 minut spacerkiem od jeziora. Następnego dnia, powitał nas taki obrazek :) Powoli się wypogadza :)

Obrazek
Ostatnio edytowano 27.04.2017 19:13 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 27.04.2017 13:10

Bled :hearts:
Kasia i Krzyś
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia i Krzyś » 27.04.2017 13:16

Bled zachęcił mnie do śledzenia wątku :)
mam nadzieję, że jak w końcu "zaliczymy" Montenegro, to przyjdzie czas na Austrię i Słowenię po drodze z Cro...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.04.2017 13:33

11 listopada. Na zamku trwa świętowanie Dnia Świętego Marcina. Skoro już wleźliśmy na zamek, to może się czegoś napijemy...
Ciepło, miło, wino.

Obrazek
Obrazek

Lokalna TV zagadywała turystów, co myślą o obchodach Dnia Św. Marcina na zamku i czy obchodzą podobne święto w swoim kraju. Moja mi zdążyła rzucić - "tylko o rozróbach u nas im nie mów!" i sama uciekła. Sława, wywiady, autografy (tak, więm - dostałem jeszcze opieprz za ręce w kieszeniach ale kładę to na stres i element zaskoczenia) :mrgreen:

Obrazek

Widoki z zamku... i to w zasadzie tyle (żartuję) :mrgreen:

Obrazek
Ostatnio edytowano 27.04.2017 19:14 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
słoma79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) słoma79 » 27.04.2017 15:30

rąk w kieszeniach nie widać, oni tak kadrują, żeby było widać górę 8) ja rozumiem, że wino białe, ale czy ono nie jest trochę za blade ?? :mrgreen: :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.04.2017 15:51

słoma79 napisał(a):rąk w kieszeniach nie widać, oni tak kadrują, żeby było widać górę 8) ja rozumiem, że wino białe, ale czy ono nie jest trochę za blade ?? :mrgreen: :roll:

Nie znam się, ale dobre było :D

==

Alpy Julijskie nocą, w dzień przyjazdu :)
Obrazek
słoma79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) słoma79 » 27.04.2017 15:58

Alpy w każdej ilości mogę oglądać...
AlAn_K
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AlAn_K » 27.04.2017 16:42

Pääkäyttäjä napisał(a):
słoma79 napisał(a):rąk w kieszeniach nie widać, oni tak kadrują, żeby było widać górę 8) ja rozumiem, że wino białe, ale czy ono nie jest trochę za blade ?? :mrgreen: :roll:

Nie znam się, ale dobre było :D

==

Znaczy chyba mocne ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Cityhopper czyli tu i tam z aparatem. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies