Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciovo-Willa Viktor

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
michalTM
Plażowicz
Ciovo-Willa Viktor

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalTM » 04.06.2006 12:25

Witam czy ktoś zna ten apartament i tam był czy jest o.k. proszę o kilka informacji. Dzięki....... :roll: :roll:
janek1969
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) janek1969 » 04.06.2006 13:32

Cześć widze że apartament Viktor ma powodzenie to dobrze bo ja sie wybieram na początku sierpnia, ale na stronie internetowej jest kilka fotek:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Możesz podać w jakim terminie wyjeżdżasz może się spotkamy.

Pozdrawiam [/img][/b]
janek1969
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) janek1969 » 04.06.2006 13:45

Z tego co wiem i doczytałem o i w kwestii Apartamentu Viktor:
forum/viewtopic.php?t=10643&highlight=

Pozdrawiam
michalTM
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalTM » 04.06.2006 13:59

Dzięki za namiary. Dopiero dziś zdecydowaliśmy sie że jedziemy do Cro i planujemy od 29.07-12.08.Jutro chcemy coś zarezerwować. No to jak się uda to się spotkamy....... :wink:
Zraja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zraja » 05.06.2006 09:41

Ja byłam w willi sąsiadującej z willą Viktor (po prawej stronie), ale gościnnie na imprezach bywałam w w. Viktor u bardzo sympatycznych rodaków, którzy tam mieszkali. Apartament w porządku.
michalTM
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalTM » 05.06.2006 10:38

Hej. Zraja. Czy możesz coś więcej powiedzieć o Willi. Widziałem stronę www. ale nie ma tam konkretnej odległości od morza i przedewszystkim jaka jest plaża i zejście do wody(czy szybko robi się głęboko)? Czy kozystaliście z wycieczki jakimś statkiem dokoła wysp? jakieś inne atrakcje oczywiście poza morzem i słońcem,miastem Trogir. :lol: :lol: :lol: :lol:
rysiek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rysiek » 05.06.2006 12:01

hej
zejscia na plażę w tym rejonie są dosyć strome, ale wszystko jest do pokonania. Plaża na przemian trochę betonu trochę kamieni . Nie do polecania jest plaża w samej zatoce Marvastica , lepiej jest iść ( patrząc na morze) w lewo -kierunek na wschód jest tam niewielka plaża żwirowa ,dosyć przeludniona a dalej to już dzikie skały gdzie zawsze można znależć swój zakątek. Na wycieczce dookoła wyspy nie byłem .Z innych atrakcji to napewno poruszanie się samochodem po tym rejonie, a już najlepszy to wyjażd z wyspy w godzinach szczytu.

rysiek
Zraja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zraja » 05.06.2006 14:38

Na temat plaży jak wyżej - my tam chodziliśmy głównie wieczorem, bo blisko,plaża jest mała, ale zejście łagodne,trochę dalej jest fajniejsza, bardziej dzika, w dzień chodziliśmy (jeździliśmy)raczej na główną plażę miejską wzdłuż drogi przez Okrug. Na wycieczce statkiem byliśmy - jacyś ludzie rozdawali ulotki na plaży - byliśmy na dwóch wyspach, z kąpielą w super miejscu, świetna plaża, obiad, ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni. Wiem, że w porcie w Trogirze jest statek jakiejś Polki i jej męża Chorwata i mają fajniejszy program, ale nie mam na nich namiarów.
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 09.06.2006 07:32

Zraja napisał(a):Na temat plaży jak wyżej - my tam chodziliśmy głównie wieczorem, bo blisko,plaża jest mała, ale zejście łagodne,trochę dalej jest fajniejsza, bardziej dzika, w dzień chodziliśmy (jeździliśmy)raczej na główną plażę miejską wzdłuż drogi przez Okrug. Na wycieczce statkiem byliśmy - jacyś ludzie rozdawali ulotki na plaży - byliśmy na dwóch wyspach, z kąpielą w super miejscu, świetna plaża, obiad, ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni. Wiem, że w porcie w Trogirze jest statek jakiejś Polki i jej męża Chorwata i mają fajniejszy program, ale nie mam na nich namiarów.

a jak nie masz ZRAJO !
Zraja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zraja » 09.06.2006 11:59

A no nie mam Vedranie, bo je gdzieś posiałam w tamtym roku, ale wiem, że można na Ciebie liczyć i w razie czego podasz namiary.

Pozdrawiam
Aśka
janek1969
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) janek1969 » 09.06.2006 13:05

A Ja się przykleje i mam pytanie do Vedrana - jak przedstawia się sprawa wody bieżącej na wyspie Ciovo - z tego co wiem nie ma żadnych rzek i strumieni czy niemam problemów z wodą bieżącą.
- pozdrawiam Janek
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 09.06.2006 20:10

janek1969 napisał(a):A Ja się przykleje i mam pytanie do Vedrana - jak przedstawia się sprawa wody bieżącej na wyspie Ciovo - z tego co wiem nie ma żadnych rzek i strumieni czy niemam problemów z wodą bieżącą.
- pozdrawiam Janek

Witam

To janek1969 co ty nie wiesz o rzeki..to lepsze nie mowic... Gdyby zabral mapke..lub zapytal inne cro-forumowce napewno cos by sie dowiedzil o rzekamy w srodkowa dalmacja...
janek1969
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) janek1969 » 10.06.2006 07:11

Verdan nie chodzi mi o rzeki tylko wode w kraniew domu - czy są problemy lub braki.
pozdrawiam Janek
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 10.06.2006 08:24

janek1969 napisał(a):Verdan nie chodzi mi o rzeki tylko wode w kraniew domu - czy są problemy lub braki.
pozdrawiam Janek

Nie sa problemi a ni braki..Kiedys tego bylo... 3 lata temu ale teraz nie ma problemow z woda na Ciovo
viverka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) viverka » 12.06.2006 08:19

Witam
Mam pytanie do Vedrana o apartament 2-osobowy w Willi Viktor. Czy jest jeszcze możliwość rezerwacji w terminie 9-16 wrzesień?
Pozdrav :)
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone