Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciovo - WILLA BARETA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mega35
Podróżnik
Ciovo - WILLA BARETA

Nieprzeczytany postnapisał(a) mega35 » 29.05.2006 11:42

Proszę o info na temat tej willi
jaka plaża w pobliżu czy nadaje się dla dzieci
DZIĘKI I POZDRAWIAM
Wiola2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiola2 » 01.06.2006 17:43

Bareta jest ok. Ma duży, zacieniony taras. Plaża żwirowa, brzeg morza płytki.Na szczegółowe pytania chętnie odpowiem
[/url]
mega35
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mega35 » 02.06.2006 06:45

Wiola2 napisał(a):Bareta jest ok. Ma duży, zacieniony taras. Plaża żwirowa, brzeg morza płytki.Na szczegółowe pytania chętnie odpowiem
[/url]

Dzięki, że jednak ktoś mi odpowiedział ja jadę tam w czerwcu czy daleko jest do plaży, a jak się dostać np wieczorkiem z trójeczką dzieciaków do trogiru czy coś jeździ, jeżeli możesz to napisz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :lol: :lol: 8O
Wiola2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiola2 » 02.06.2006 11:10

do plaży jest ok.500m - moja orientacja w tej kwestii jest nie najlepsza do Trogiru po południu chodziliśmy pieszo ponieważ są niesamowite korki nawet do 2 godzin idziesz ok.30 min. jest też duży problem z zaparkowaniem samochodu w Trogirze o innym transporcie nic mi nie wiadomo. Przed południem korków nie ma chyba że w dni kiedy słoneczko zostanie za chmurami. Nam w sierpniu kilka razy zrobiło taki numer. Pozdrawiam
:lol:
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 02.06.2006 15:49

Wiola2 napisał(a):do plaży jest ok.500m - moja orientacja w tej kwestii jest nie najlepsza do Trogiru po południu chodziliśmy pieszo ponieważ są niesamowite korki nawet do 2 godzin idziesz ok.30 min. jest też duży problem z zaparkowaniem samochodu w Trogirze o innym transporcie nic mi nie wiadomo. Przed południem korków nie ma chyba że w dni kiedy słoneczko zostanie za chmurami. Nam w sierpniu kilka razy zrobiło taki numer. Pozdrawiam
:lol:

Prosze cie Wiolo2 troche lepsze liczyc... Do ktore jest plazy 500 m od domu BARETA... chyba jest okolo 200-250 m gora... Do Trogiru jest 2 km..a jezeli potrzebujesz 30 minuta..to 30 minuta.

Poradz nami Wiolo ktora jest orientacja lepsza w tej kwestje... Slatine... 8 km...od Trogiru... Arbanija 4,5-5 km... Mega i tak i tak samolotem przylotuje i nie bedzie sie martwic o korky...
Wiola2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiola2 » 02.06.2006 22:56

co do odległości to w linii prostej byłoby 250 m niestety tak się nie da. Ale odległość nie jest tutaj jakąś przeszkodą. Drogi Vedran zabierz z sobą troje dzieci i dotrzej z nimi do Trogiru szybciej niż w 30 minut już nie mówię o powrocie. Reszty pytania nie potrafię zrozumieć wywnioskowałam tylko że po Ciowo miła meg będziesz latała samolotem bo tylko ten środek lokomocji nie podlega korkom ulicznym
Wiola2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiola2 » 02.06.2006 23:05

Miła Meg moja poprzednia odpowiedź była skierowana do Vedrana a teraz kilka słów dla ciebie. Z kwaterą trafiłaś bardzo dobrze ja bynajmniej bardzo ją sobie chwalę.Odległości oszacowałam wg własnej miary ale to nie problem. Naprawdę do morza nie jest daleko.A z kwater oferowanych przez Vedrana to jedna z tych bliżej Trogiru. Tak więc wszystko jest ok
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 03.06.2006 08:55

Wiola2 napisał(a):co do odległości to w linii prostej byłoby 250 m niestety tak się nie da. Ale odległość nie jest tutaj jakąś przeszkodą. Drogi Vedran zabierz z sobą troje dzieci i dotrzej z nimi do Trogiru szybciej niż w 30 minut już nie mówię o powrocie. Reszty pytania nie potrafię zrozumieć wywnioskowałam tylko że po Ciowo miła meg będziesz latała samolotem bo tylko ten środek lokomocji nie podlega korkom ulicznym

Witaj Wiolo !

Wiem ze nie chces nic zlego powiedziec..ale szczerze z domku BARETA do tego krzyzowania jest ne calych 100 m..od krzyzowania do plazy jest jeszcze 100... Oczwyscie jezeli kto chce do srodku tej duzej plazy..ze jest i 500 i 600 m.. Kto chce do hotelu Medena jest 7-8 km...

Ja wiem ze ta ulica do Trogiru nie jest idealna...I ze nie jest z dzieczmy latwo sie ruszac.... Niestety nigdzie nie jest idealne... Tam gdzie jest super..tam sa ceny z innego planetu...ale mysle ze domy z mojej oferty sa OK , ze wyglednu CENY..WARUNKACH..

do MEGI polecalem ten dom bo nie ma samochodu..

:D SPRAWDZONE przez gogle earth z domu BARETA do wodi/plazy rowno 210 m... a to roznica od 500 m...
mega35
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mega35 » 04.06.2006 07:42

Wiola2 napisał(a):Miła Meg moja poprzednia odpowiedź była skierowana do Vedrana a teraz kilka słów dla ciebie. Z kwaterą trafiłaś bardzo dobrze ja bynajmniej bardzo ją sobie chwalę.Odległości oszacowałam wg własnej miary ale to nie problem. Naprawdę do morza nie jest daleko.A z kwater oferowanych przez Vedrana to jedna z tych bliżej Trogiru. Tak więc wszystko jest ok

WIOLA DZIĘKI NIE SPIERAJCIE SIĘ JUŻ Z VEDRANEM cieszę się że mi odpowiedziałaś a kwaterkę zorganizował mi właśnie VEDRAN.
Jestem pewna że to był DOBRY WYBÓR
dzięki pbardzo pozdrawiam :lol: 8) :D
mega35
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mega35 » 04.06.2006 07:44

Vedran Lekic napisał(a):
Wiola2 napisał(a):co do odległości to w linii prostej byłoby 250 m niestety tak się nie da. Ale odległość nie jest tutaj jakąś przeszkodą. Drogi Vedran zabierz z sobą troje dzieci i dotrzej z nimi do Trogiru szybciej niż w 30 minut już nie mówię o powrocie. Reszty pytania nie potrafię zrozumieć wywnioskowałam tylko że po Ciowo miła meg będziesz latała samolotem bo tylko ten środek lokomocji nie podlega korkom ulicznym

Witaj Wiolo !

Wiem ze nie chces nic zlego powiedziec..ale szczerze z domku BARETA do tego krzyzowania jest ne calych 100 m..od krzyzowania do plazy jest jeszcze 100... Oczwyscie jezeli kto chce do srodku tej duzej plazy..ze jest i 500 i 600 m.. Kto chce do hotelu Medena jest 7-8 km...

Ja wiem ze ta ulica do Trogiru nie jest idealna...I ze nie jest z dzieczmy latwo sie ruszac.... Niestety nigdzie nie jest idealne... Tam gdzie jest super..tam sa ceny z innego planetu...ale mysle ze domy z mojej oferty sa OK , ze wyglednu CENY..WARUNKACH..

do MEGI polecalem ten dom bo nie ma samochodu..

:D SPRAWDZONE przez gogle earth z domu BARETA do wodi/plazy rowno 210 m... a to roznica od 500 m...

VEDRAN dzięki za wszystko
ale ty masz ze mną kłopotów jeszcze spierasz się z Wiolą o odległość do morza
POZDRAWIAM SREDZECZNIE :lol:
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 08.06.2006 08:13

hihi zawsze można wynając skkuter. Apropo jazdy do Trogiru autem .My zawsze wiefczorkiem jechaliśmy i dało się przezyć a auto stawialismy za bazarem przy tym dużym markecie nie pamiętam jak on się nazywać Kerum czy jakoś tak .I zawsze tam auto stało i problemu nie było.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 08.06.2006 08:15

vegusia to mi zawsze miejsce zajęłaś- bo ja tylko raz miałam wolne za kerum :D :D
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 09.06.2006 08:47

No to ładnie . My pierwszego roku stawialiśmy auta przy tgz. pekaesie w cieniu pod drzewkami, ale w następnym roku sie wycwanili i postawili słupki. To nie zostało nam nic innego jak pod Kerum .Ale kerum jest wielkie i czasami stawialiśmy aż prawie na zapleczu. Nikt nigdy sie nie przyczepił. Oczywiście zawsze honorowo zrobilismy na koniec zakupy w postaci zapasu karlovacka. hihi :wink:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 09.06.2006 09:03

Zaplecze kerum to był świetny pomysł :D Ciężko było potem wyjechać tylko spod tego sklepu na sam środek skrzyzowania hihi, najlepiej było jeśli panowie i panie w białych strojach kierowali ruchem :) to był duży plus.
Ja najczęściej parkowałam przed mostem jeszcze na ciovo-dało się wcisnąć :D
pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone