Proszę o info na temat tej willi
jaka plaża w pobliżu czy nadaje się dla dzieci
DZIĘKI I POZDRAWIAM
Wiola2 napisał(a):Bareta jest ok. Ma duży, zacieniony taras. Plaża żwirowa, brzeg morza płytki.Na szczegółowe pytania chętnie odpowiem
[/url]
Wiola2 napisał(a):do plaży jest ok.500m - moja orientacja w tej kwestii jest nie najlepsza do Trogiru po południu chodziliśmy pieszo ponieważ są niesamowite korki nawet do 2 godzin idziesz ok.30 min. jest też duży problem z zaparkowaniem samochodu w Trogirze o innym transporcie nic mi nie wiadomo. Przed południem korków nie ma chyba że w dni kiedy słoneczko zostanie za chmurami. Nam w sierpniu kilka razy zrobiło taki numer. Pozdrawiam
Wiola2 napisał(a):co do odległości to w linii prostej byłoby 250 m niestety tak się nie da. Ale odległość nie jest tutaj jakąś przeszkodą. Drogi Vedran zabierz z sobą troje dzieci i dotrzej z nimi do Trogiru szybciej niż w 30 minut już nie mówię o powrocie. Reszty pytania nie potrafię zrozumieć wywnioskowałam tylko że po Ciowo miła meg będziesz latała samolotem bo tylko ten środek lokomocji nie podlega korkom ulicznym
Wiola2 napisał(a):Miła Meg moja poprzednia odpowiedź była skierowana do Vedrana a teraz kilka słów dla ciebie. Z kwaterą trafiłaś bardzo dobrze ja bynajmniej bardzo ją sobie chwalę.Odległości oszacowałam wg własnej miary ale to nie problem. Naprawdę do morza nie jest daleko.A z kwater oferowanych przez Vedrana to jedna z tych bliżej Trogiru. Tak więc wszystko jest ok
Vedran Lekic napisał(a):Wiola2 napisał(a):co do odległości to w linii prostej byłoby 250 m niestety tak się nie da. Ale odległość nie jest tutaj jakąś przeszkodą. Drogi Vedran zabierz z sobą troje dzieci i dotrzej z nimi do Trogiru szybciej niż w 30 minut już nie mówię o powrocie. Reszty pytania nie potrafię zrozumieć wywnioskowałam tylko że po Ciowo miła meg będziesz latała samolotem bo tylko ten środek lokomocji nie podlega korkom ulicznym
Witaj Wiolo !
Wiem ze nie chces nic zlego powiedziec..ale szczerze z domku BARETA do tego krzyzowania jest ne calych 100 m..od krzyzowania do plazy jest jeszcze 100... Oczwyscie jezeli kto chce do srodku tej duzej plazy..ze jest i 500 i 600 m.. Kto chce do hotelu Medena jest 7-8 km...
Ja wiem ze ta ulica do Trogiru nie jest idealna...I ze nie jest z dzieczmy latwo sie ruszac.... Niestety nigdzie nie jest idealne... Tam gdzie jest super..tam sa ceny z innego planetu...ale mysle ze domy z mojej oferty sa OK , ze wyglednu CENY..WARUNKACH..
do MEGI polecalem ten dom bo nie ma samochodu..
SPRAWDZONE przez gogle earth z domu BARETA do wodi/plazy rowno 210 m... a to roznica od 500 m...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje