Torcida1 napisał(a):Co do autobusów to kursują one dosyć często. Można także wypożyczyć skuter. Jest to szybki i dosyć wygodny środek lokomocji.
beata39 napisał(a):Dzięki za mapkę i poradę. Ja byłam w zeszłym roku 2 razy w Cro, właśnie na wyspie Ciovo - ale samochodem, wiec nie interesował mnie dojazd innym środkiem lokomocji. W tym roku jadę z córką i 2 koleżankami busem. Na piechotę idzie się dosyć długo wąskimi uliczkami. Wolałabym autobus
Marcysia napisał(a):beata39 napisał(a):Dzięki za mapkę i poradę. Ja byłam w zeszłym roku 2 razy w Cro, właśnie na wyspie Ciovo - ale samochodem, wiec nie interesował mnie dojazd innym środkiem lokomocji. W tym roku jadę z córką i 2 koleżankami busem. Na piechotę idzie się dosyć długo wąskimi uliczkami. Wolałabym autobus
Beato, opowiedz jak Ci było na Ciovo. Jadę tam pierwszy raz i nie mogę się doczekać....
kuczi74 napisał(a):Żeby dostać się z Okrug Gornji do do Trogir najlepszym rozwiązaniem jest wspomniana już taksówka wodna.Cena z 2005r 10kun i chyba nie powinna sie zmienić a jak już to nie znacznie.I szybko pod samą twierdzę na starówce.Bo drogą to masakra straszne korki,raz jechałem godzinę,p€sto na drodze tylko pod wieczór.No chyba .ze tylko ja mialem takiego pecha.
Marcysia napisał(a):Czyli Beato miła - polecasz na wypoczynek z dzieckiem. My mamy taką chałupkę, która od plaży żwirkowej dzieli ulica, niestety. Trochę mnie to martwi - czy tam ruch wielce natężony bywa? Szaleja na skuterach po nocach? We włoskich miejscowościach nadmorskich to jest istna plaga. Zwłaszcza jak jedziesz z dzieckiem.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne