darek1 napisał(a):Za tymi wspomnienio-zdjęciami Miecia kryje się zapewne jakiś poznany nad Adriatykiem Południowiec.
Miecia napisał(a):darek1 napisał(a):Za tymi wspomnienio-zdjęciami Miecia kryje się zapewne jakiś poznany nad Adriatykiem Południowiec.
Darosławie, jedź już chłopie do tej Chorwacji.....może Tobie się trafi taka opalona, długowłosa i długonoga nimfa
Tylko uważaj, żeby żona za bardzo na Ciebie oka nie miała
darek1 napisał(a):Miecia napisał(a):darek1 napisał(a):Za tymi wspomnienio-zdjęciami Miecia kryje się zapewne jakiś poznany nad Adriatykiem Południowiec.
Darosławie, jedź już chłopie do tej Chorwacji.....może Tobie się trafi taka opalona, długowłosa i długonoga nimfa
Tylko uważaj, żeby żona za bardzo na Ciebie oka nie miała
Będą ryby, rakija, opalanie, zwiedzanie no i naturalnie podrywanie. Wyjazd rodzinny bez żon i dzieci. Jedziemy w ciemno. Jutro podbijemy Węgry. Ma się rozumieć, że będzie bogracz, paryka, czardasz i cygańska muzyka.
lubelski napisał(a):..coś mi się widzi Asiu że z jednego miejsca robiliśmy fotki Dubrovnika
Miecia napisał(a):lubelski napisał(a):..coś mi się widzi Asiu że z jednego miejsca robiliśmy fotki Dubrovnika
podejrzewam, że nie tylko my pewnie więcej takich fotek u ludzi po kompach jest ulokowanych
szkoda tylko, że wtedy miałam taki sprzęt jaki miałam.....ale cóż.....
PS.a może wrzuć coś od siebie
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie