Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciovo

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
blacha
Croentuzjasta
Re: Willa Nives Čiovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 22.02.2006 19:58

yaro38 napisał(a):Witam
czy ktos z szanownych forumowiczów mieszkał w willi Nives na Ciovo?Poszukuje miejsca dla swojej rodziny na Cro w końcu czerwca i stamtąd ptrzymałem dosyć ciekawą prpozycje.
pozdrawiam wszystkich :lol:

Skontaktuj sie w tej sprawie z miejscowym mowiacym po polsku:

Gadu-gadu nr GG: 2447477
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 23.02.2006 11:59

A kto był w willi Delija? Może ktos mi doradzi?
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 14.03.2006 13:43

fijasek napisał(a):Mam pytanie do Madzi1981 jak byś mogła napisać wiecej informacji na temat Slatiny a konkretnie o miejscach plażowania ewętualnie jakieś fotki na maila. W tym roku wybieramy sie na Ciovo drógi raz ,bodajze od 03.07-15.07 i chciałbym w tamtych rejonach plażować.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Widze ze bedziemy narazie jako jedyni z forum na Ciovo w tym samym czasie :)
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 14.03.2006 14:34

I ja też tam będe na 100% od 02.07 - 14.07.
Apartamencik zarezerwowany już nie moge się doczekać wyjazdu.
W prawdzie po raz pierwszy ale jak czytam forum to tak jak bym już tam był.
Pewnie się gdzieś zobaczymy. Będe wiśniową Xsarą Picasso.
Do zobaczenia. :lol:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 14.03.2006 15:04

Guzior napisał(a):I ja też tam będe na 100% od 02.07 - 14.07.
Apartamencik zarezerwowany już nie moge się doczekać wyjazdu.
W prawdzie po raz pierwszy ale jak czytam forum to tak jak bym już tam był.
Pewnie się gdzieś zobaczymy. Będe wiśniową Xsarą Picasso.
Do zobaczenia. :lol:

Będę szukała królika-tak będzie szybciej :D :D
ewa7770
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa7770 » 14.03.2006 15:06

madzia1981 napisał(a):A kto był w willi Delija? Może ktos mi doradzi?

Witaj Madziu!!!
Informacje o Deliji wyslalam Ci na priva,dotarly?
Pozdrawiam
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 14.03.2006 15:18

Dotarły-super sprawa (juz myślalam ze zniknełaś na dobre) :D Na ciovo jade drugi raz ale pierwszy raz do Deliji. Stąd moje pytanka. mamy dwie trojki zerezerwowane w tym domu.
JAR25
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JAR25 » 14.03.2006 16:37

Witam

Ja też w tym roku mam zamiar wybrać się na Ciovo, ale mam wątpliwości co do czystości wody w tym rejonie. Słyszałem od znajomych, że sąsiedztwo Splitu oraz Trogiru ma na to wpływ. W tamtym roku plażowałem w Breli i obawiam się że mogę być lekko zawiedzony. Nadmieniam, że najprawdopodobniej zamieszkam w Slatine i będę wygrzewał się na plaży Kava.

pozdrawiam.
wicia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wicia » 14.03.2006 16:39

Witaj Magdaleno ja też na Ciovo od 01.07 do 15.07 (ciemno zielony leonik)troszkę się znamy z gg może pamiętasz?Dzielnie mi pomagałaś w wyborze kwaterki.Pozdrowionka z zimnego szczecina(wiosna w tym roku to chyba o nas zapomniała :( )
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 14.03.2006 20:36

JAR25 napisał(a):Witam

Ja też w tym roku mam zamiar wybrać się na Ciovo, ale mam wątpliwości co do czystości wody w tym rejonie. Słyszałem od znajomych, że sąsiedztwo Splitu oraz Trogiru ma na to wpływ. W tamtym roku plażowałem w Breli i obawiam się że mogę być lekko zawiedzony. Nadmieniam, że najprawdopodobniej zamieszkam w Slatine i będę wygrzewał się na plaży Kava.

pozdrawiam.

Co się wszyscy uparli na te Ciovo :wink:
Ktoś był w cudownej Breli i wybiera sę teraz na kawę do Slatiny. :D
Podobno żyją tam w morzu ryby ,ale jak powiedział mi pewien chorwat jest jak jest i czysta woda tam będzie za około 8 lat bo pracują już nad tym . :wink:
Myślę ,że najlepiej wybierać miejsca w cro tam gdzie otwarte morze, na Ciovo i tak tłok w lato.
cromen_heh
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cromen_heh » 14.03.2006 22:59

madzia1981 napisał(a):Dotarły-super sprawa (juz myślalam ze zniknełaś na dobre) :D Na ciovo jade drugi raz ale pierwszy raz do Deliji. Stąd moje pytanka. mamy dwie trojki zerezerwowane w tym domu.

A wybrałeś się jeszcze za miejscowośc Slatine i jechałaś drogę już nie asfaltowa tak daleko jak tylko bylo to mozliwe? Jesli nie to koniecznie sie tam wybierz. Na koncu wyspy, przy skalnym wybrzezu (skaly okolo 20m wysokosci) miesci sie wspanialy klasztor. Niesamowite miejsce... jak sie jest na Ciovo to koniecznie trzeba to zobaczyc. W okolicach klasztoru rosnie mnostwo agaw, a troszke dalej jest zejscie do morza. Kapiel taml, wsrod skal jest niesamowita. Szczerze polecam. Co do willi to mieszkalismy u Nikoli w Slatine (na allegro znajdziesz oferte). Apartamenty oraz gospodarz wspaniałe. Nikola to niesamowity czlowiek. Jak jest sie w Slatine to warto wybrac sie w calodzienna wyprawe na wyspe Solta oraz wokol wyspy Ciovo. Chetnie bym sie rozpisal, ale niestety juz pozno :) Jesli ma kotos jakies pytania o Ciovo to chetnie odpowiem. POstaram sie zamiescic zdjecia z wakajcji 2005 :P

Pozdrawiam
ewa7770
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa7770 » 14.03.2006 23:01

[
quote="madzia1981"]Dotarły-super sprawa (juz myślalam ze zniknełaś na dobre) :D Na ciovo jade drugi raz ale pierwszy raz do Deliji. Stąd moje pytanka. mamy dwie trojki zerezerwowane w tym domu.[/quote
]

Te trojki to sa dwojki z mozliwoscia dostawki lozka dla malego dziecka.
To wlasnie te ktore Ci opisalam.Sa tylko te dwa i trzeci 6-7 osobowy na pietrze. Ale sa naprawde w porzadku
Udanego urlopu,a taki bedzie!!!!!!! :) :) :)
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 15.03.2006 10:24

Ciekawe skad takie pogłoski o brudnej wodzie? hmm .ja byłam 2 razy i zawsze podziwiałam uroki piekna i czystości wody. Oczywiście byc moz ejezeli ktos siedział cały czas przy tej głównej plazy zwirkowej na Ciovo to i moze tak ,ale ja np.byłam w zatoce Mavarstica i było super. nurkowałam..nurkowałam ...itd
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 15.03.2006 10:26

a tak apropo to w tym roku mam ochote wybrac sie w inne strony może Istria a może wyspa KRK moze mi coś polecicie sprawdzonego ?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl polecam się
staniław
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) staniław » 15.03.2006 18:04

cromen_heh ...A kiedy jedziesz?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone