bonar napisał(a):Witam!Pisać nie pisać, co za pytanie?! Dzięki twojej relacji i ja wróciłem do wspomnień z 2008 roku. Z twoich zdjęć wnioskuję, że do plaży mieliście kawałek drogi:( Myśmy mieszkali w ap. Cornelia na ul. Kneza Domagoja, bliziutko, 20m do plaży (tylko przez drogę). Piszesz, że gęsiego chodziliście, brak poboczy. Jak byliśmy to zaczynali coś kopać, widać było, że układali chodniki (opodal campingu Roźac).
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Fajna relacja, zwłaszcza że w ubiegłym roku też byłem na Ciovo, tyle że w Mastrince. Bardzo miło wspominamy z rodzinką ten wyjazd, mimo niepochlebnych opinii o wyspie nam bardzo się tam podobało (może dlatego, że był to nasz pierwszy wyjazd).W trakcie dwutygodniowego pobytu zwiedziliśmy kilka miejscowości w obrębie Trogiru m. in. Split, Szibenik, Primosten, również wybraliśmy się do jezior Plitvickich a najczęściej bywaliśmy w Trogirze i zawsze z wypiekami na twarzy przeglądam zdjęcia forumowiczów z tego miasteczka.Wszystkim mogę polecić te okolice, nam bardzo się tam podobało!
dids76 napisał(a):Wspólna droga do Cro nam nie wyszła, ale za to relację przeczytałem całą
misiekmb1 napisał(a):olbrzymie korki w Trogirze.
Powrót do Nasze relacje z podróży