Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciovo - Mastrinka ?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Michał1994
Globtroter
Re: Mastrinka-opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michał1994 » 25.07.2014 09:08

Dwa tygodnie temu, byłem w miejscowości Mastrinka. Mój apartament znajdował się przy ulicy Kneza Trpimira. Okolica dosyć ładna. Przyjechałem do apartamentu, gospodarze mnie przyjęli, taki młody chłopak z dziewczyną. Trochę sobie po angielsku porozmawialiśmy. Ogólnie rzecz biorąc, pokój był duży, ale inne miałem oczekiwania dotyczące mojego pobytu. To znaczy, kiedy odsłoniłem koc z fotela zobaczyłem w nim poklejone dziury, przy drzwiach jakieś dziury w ścianach. To mnie obrzydziło. A co lepsze, na suficie, w pokojach sypialnych nie było kloszy, tylko same żarówki. Jeśli chodzi o sprzęt kuchenny to garnki zniszczone. Poniżej podaję parę zdjęć:
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2r76 ... 9IPhuN_uSo
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=1zfq ... 9IPweN_uSo
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=vilg ... 9IQQeN_uSo
e_block
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) e_block » 25.07.2014 21:59

Byłem 2 razy na plaży w Mastrince woda metna ogólnie nie polecam
pitern77
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pitern77 » 19.08.2014 21:11

A ja polecam , mam 30 min do Trogiru z buta, a na plaże piękna kamienistą jade za Slatine gdzie można samemu tylko być a nie w molochach typu Copacabana
gosiiiaaczek
Globtroter
Mastrinka- wyspa Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosiiiaaczek » 12.06.2017 07:21

Witam, za około 3 tygodnie wybieramy się z mężem do Matsrinki na wyspie Ciovo. Czy ktoś z was tam był? jestem początkująca w wyjazdach do Chorwacji i zamówiłam tam nocleg nie zastanawiając się, czy nie jest to zbyt nudne miejsce. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź :))
anka581
Croentuzjasta
Re: Mastrinka- wyspa Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) anka581 » 12.06.2017 07:23

Sama miejscowość jest mała ,ale za to macie blisko do Trogiru .
Piękne plaże i dobra baza wypadowa do zwiedzania
Pivko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pivko » 12.06.2017 07:50

anka581 napisał(a):Sama miejscowość jest mała ,ale za to macie blisko do Trogiru .
Piękne plaże i dobra baza wypadowa do zwiedzania

z tą dobrą bazą wypadową to bym się kłocił - czasem w korku z Mastrinki do mostu w Trogirze stoi się 2 godziny...
Maleńka wioska w której praktycznie nic nie ma. Życie zaczyna się w Arbaniji dalej w Slatine. Ponoć w tym roku zrobili nowe plaże w Mastrince ale 3 lata temu daleko im było do "pięknych"
Ja ogólnie Ciovo nie polecam, jest wiele fajniejszych miejsc w Chorwacji od których można zacząć swoją przygodę z tym krajem.
Lechoo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechoo » 13.06.2017 14:21

anka581 napisał(a):Piękne plaże

Że niby na Ciovo ? :lol:
anka581
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anka581 » 14.06.2017 07:17

Każdy inaczej rozumie pojęcie "piękne" . Slatine ,Mastrinka maja ładne plaże ,ale jeśli chodzi o całe Ciovo to przy kampie Labadusa jest piękna plaża ,oraz mi przypadła do gustu Businci i w Okrug Donji
gosiiiaaczek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosiiiaaczek » 04.07.2017 22:15

:papa: Witam . Wiec Mastrinka odpadla ,faktycznie nudno i kawaleczek jest do Trogiru .Jedziemy jednak do Baśka Voda.
pozdrawiam
Lechoo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechoo » 05.07.2017 06:17

anka581 napisał(a):Każdy inaczej rozumie pojęcie "piękne" . Slatine ,Mastrinka maja ładne plaże

Fakt, co kto lubi. Byłem na Ciovo podczas pierwszego pobytu w Chorwacji - wtedy się podobało ale po kolejnych wyjazdach w inne rejony już wiem, że nigdy więcej tam nie zawitam.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Ciovo - Mastrinka ? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone