W moja oferta willa ROZA nie istnieje. Dzieki na komplementamy...
A jak pani zaplaczyla apartament z klimatyzacja , 50 m do morza,w sercu sezony.. to niech pan udzieli namiary do forumcow... Ludzie nie korzystajcie moje usluge.. ja jestem cwaniakem... Pan Rega znajdzie za was super oferty... Chyba juz ma cennik na rok 2006... Przez pani Rega cena 3,5 EUR od osoby w lipcu i sierpniu... a 1,5 EUR w Czerwcu i Wrzesniu...I jeszcze Pani Rega zorganizuje ze w cena jest wliczone transport do chorwacji - samolotem..... Niech pani poda strona internetowa gdzie ten dom za 30 EUR z klima, 50 m od morza. moze i ja bede korzytac ta okazja...Pozdrawiam formucow..i wyloguje sie
Rega napisał(a):Poprostu nie wytrzymuje tego co tu jest napisane !
Bylam z rodziną w Chorwacji i jestem zauroczona a przez takich Panów jak np. Vedran wielu Polaków zrezygnowalo z wyjazdów na rzecz Tunezji, Egiptu i innych atrakcji świata.
Miałam przyjemność korespondować z tym Panem i probowałam cokolwiek dowiedzieć się o standarcie oferty wybranej z jego zbioru ofert Cytaty z tej korespondencji niejednego powalily z nóg.
Powiem krótko wyczułam pazerność i cwaniactwo, a po przeczytaniu kilku jego obecnych wypowiedzi na tym forum stwierdzam że to typowy człowiek interesu i jaki naj naj dalej od niego i tego typu ludzi.
Panie Vedran bylam na CIOVO w te wakacje i opatrzność mnie uratowala przed Panem. W pelni sezonu przy plaży 50 metrow od morza zarezerwowalam dla mojej rodziny apartament normalny apartament !!! z papierem toaletowym, czysty, ba elegancki z szafą i klimatyzacją, telewizją, kuchnią, tarasem z widokiem na morze, parkingiem, nie willa Roza czy coś co Pan mi obraźliwego odpisał (jeżeli Pan sobie przypomni moją osobę nie wentylator z doplatą - niech Pan myśli które to maile, jeszcze jedno PANA STWIERDZENIE NA PROŚBĘ O KONKRETNY APARTAMENT Z WYBRANEGO DOMU cytat. "PANI PRZYJEDZIE CO BEDZIE WOLNE TO PANI DOSTANIE )
Panie Vedran o czystość, papier toaletowy czy ręcznki w naszym kraju nie pytam i w cywilozowanch krajach też nie - choć rodzina mnie ostrzegała że wybieram się do kraju trzeciego świata ?
Podsumuje bylam za 30Euro za apartament 3osobowy takie M-3 nie w ruderze w pełni sezonu, zwiedzilam dużo, kraj przepiękny tylko ludzie różni. Ja trafiłam na wspanialych dzięki nim zobaczylam Split, Krka, Plitwice, Trogir, Primosten a morze jeszcze wspanialsze.
Nadmieniam,że stać mnie na droższe oferty i w wielu miejscach na świecie byłam, nie jestem pazerna ale też wymagam a moja rodzina za caly pobyt po rozliczeniu zostawila dla Waszego kraju kilka ładnych tysięcy niech się Pan domyśli jakiej waluty !
A tak na marginesie w apartamencie na powitanie były foldery z atrakcjami, wycieczkami, butelka miodowej rakiji, kwiaty.
Niech Pan pomyśli co na koniec pobytu dokupiliśmy u gospodarza - kilka butelek rakiji 0,7litra po 10Euro za sztukę (gospodarz dobrze wiedział że zostawiając butelkę na początek do dyspozycji gości zarobi dodatkowo, jeszcze jedno to nie typowe butelki po sztoku, koniaku tylko specjalne dlugie z korkiem na końcu).