Masz racje ! Moze ty nie wiesze ale w kazdym domu i apartamentu jest papier... ludzie zostawiaja 1 role..na przyjadz..Reszta ludzie kupuja jako chleb, mleko..... Powiedz szczerze czy wlaciciele powinni sa codziennie kupowac papier toaletowy do gosci... a potem moze i piwko, mleko..I na koncu moze wlasciciel odda zaplacone kase do gosca...
Pozdrawiam cie cieplo !
mab napisał(a):Mam wrazenie ,ze w tym miejscu lamie sie regulamin ... "Artykuly sponsorowane"...???..."reklama????przeciez to wszystko jest szyte tak grubymi nicmi ,ze Admin powinien zareagowac.
Nie wiem jak jest w apartamentach ktore "zalatwia" p.Verdan, byc moze sie go krzywdzi lub nie....ale mysle.ze w tym miejscu powinna byc niczym nie skrepowana relacja kazdego kazdego z forumowiczow. Tak patrze ,ze post dopiero co powstal i natychmiast po krytyce p. Verdan sie znalazl i za "srebrniki" probuje kaperowac portalowcow do wyrazania jedynie slusznych jego zdaniem sadow...az wstyd ,ze nikt na to nie reaguje .
Wracajac do oslawionego apartamentu...kazdy z nas jedzie aby wypoczac i przebywac w pieknym Kraju i miejscu, poznac zwyczaje,kulture i ludzi tak aby zachowac mile wspomnienia i miec ochote jeszcze raz przyjechac. Oslawiony papier kosztuje 1E za 8 rolek i chyba nic by sie nie stalo aby wlasciciel wyposazyl apartament w niego...zwlaszcza ,ze szereg apartamentow miesci sie daleko od sklepow i szukanie papieru itp. srodkow czystosci powoduje stres ... Przyjezdza sie do apartamentow jak do mieszkania wiec wyposarzenie powinno byc kompletne.
Co do otoczenia apartamentow niestety w wielu miejscach nie dba sie zbytnio o to po czesci winne sa tu pozostalosci po budowie a dosc czesto poprostu zbyt wiele fatygi jak mysle aby to zrobic...To napewno nie nastraja milo do wypoczynku ... ale mysle,ze kazdy z wlascicieli to zrozumie.
Sam wybieralem apartamenty patrzac nie tylko na samo wnetrze ale i otoczenie w koncu mialem tam spedzic milo czas i jak dotad udawalo mi sie spotkac milych gospodarzy ktorzy zrozumieli ,ze przyjmujac ludzi pod swoj dach reklamuja nie tylko siebie ale takze swoj kraj...
Dlatego mysle, ze nie powinno byc takich swierdzen jak to:
ze to taki interes...ty mnie chwalisz..a ja cie place za to
to podwaza rzetelnosc porlalu