GOLDEN napisał(a):Witaj ,Ciovo wygląda zachęcająco !
Siadam w pierwszym rzędzie obok chyba Minimartini moge?...
pewnie że tak, zapraszam wszystkich do czytania i oglądania
agata26061 napisał(a):Nam również udało się zwiedzić Park Krka, co prawda jedynie ograniczyliśmy do głównego wodospadu i obejścia go dookoła, ale jest powód, żeby tam wrócić
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witam.
Ja również z rodzinką po raz pierwszy w Chorwacji byłem na Ciovo (2011) w miejscowości Mastrinka, stąd mój sentyment do tej wysepki, zwłaszcza Trogir i jego uliczki.
Jeśli zdecydujecie się na kolejną wyprawę do CRO to polecam wyspę Hvar, widoki zapierające dech w piersiach, zwłaszcza ze szczytu wyspy St. Nikola.
pozdrawiam Artur
jacek73 napisał(a):oj jest jest powód zawsze znajdzie się coś nowego pięknego,na jeziora plitwickie tez poświeciliśmy cały dzień i tez jeszcze na pewno tam wrócimy, no cóż toż to CRO
pozdrawiam Jacek
agata26061 napisał(a):jacek73 napisał(a):oj jest jest powód zawsze znajdzie się coś nowego pięknego,na jeziora plitwickie tez poświeciliśmy cały dzień i tez jeszcze na pewno tam wrócimy, no cóż toż to CRO
pozdrawiam Jacek
No, właśnie my jeszcze nie widzieliśmy Jezior Plitvickich, ale może uda się w końcu w tym roku je zobaczyć. Tyle planów w mojej głowie jest odnośnie tegorocznych wakacji, ale niewaidomo czy uda się je zrealizować, bo być może tylko kilka dni spędzimy w Cro...
Powrót do Nasze relacje z podróży