Bartolski napisał(a):Czekam na dalsze informacje
Na jakiej ulicy mieliście apartman? 13 lipca jadę w te okolice na Put Diruna A w zeszłym roku byłem po drugiej stronie zatoki Mavarcica na Put Rastica.
Bartolski napisał(a):
Ja mam pod nr 72 czyli na samym końcu. Czy tam w okolicy jest jakaś plaża z żwirkiem, żeby z dzieciakami się pomoczyć, czy trzeba gdzieś dalej śmigać?
marcgrzy napisał(a):Oczywiście, że jest. Schodzisz ulica Dalmatinska na sam dół i jesteś na ścieżce nadmorskiej. Idziesz w lewo i po 500 m dochodzisz do ślicznej plaży ze żwirkiem, Są nawet leżaki za 20 kun w cieniu. A jak Ci sie nie chce chodzić to wystarczy zejść na dół i jesteś na plaży betonowej, gdzie tez jest małe zejście żwirkowe łagodne. Można też pójść do końca ulicą Put Diruna i tam jest zejście do plaży. Już tylko 100m.
Bartolski napisał(a):marcgrzy napisał(a):Oczywiście, że jest. Schodzisz ulica Dalmatinska na sam dół i jesteś na ścieżce nadmorskiej. Idziesz w lewo i po 500 m dochodzisz do ślicznej plaży ze żwirkiem, Są nawet leżaki za 20 kun w cieniu. A jak Ci sie nie chce chodzić to wystarczy zejść na dół i jesteś na plaży betonowej, gdzie tez jest małe zejście żwirkowe łagodne. Można też pójść do końca ulicą Put Diruna i tam jest zejście do plaży. Już tylko 100m.
No to ja będę miał te 100 metrów bo na samym końcu Put Diruna będę mieszkał Tam jest duża różnica wysokości?
EithelAmarth napisał(a):Relacja zapowiada się ciekawie
My będziemy mieszkać na ulicy Kobijak 6A w Okrug Gornij. Ktoś orientuje się jak tam ze stromością?:>
Powrót do Nasze relacje z podróży