Mój plan jest bardzo, bardzo wstępny na razie, czytam (w weekend wpadną mi jeszcze w ręce dwa przewodniki) i myślę, co chcę, co mogę i co będzie pasowało naszej trójce (a każdy z nas ma trochę inne potrzeby).
Liczę 3 godz. z CT, tak wychodzi mi z google i planuję jazdę autostradą, więc myślę, że większych niespodzianek tu nie będzie (korki to zawsze ryzyko, ale na nie nie mam wpływu, więc są na horyzoncie (nie zamierzam w wakacje przejmować się czymś na co nie mam wpływu i robić 3 plany zapasowe - to mam na co dzień w pracy, więc w wakacje stanowcze nie), a poza tym, ja w wakacje nie mam prawka i nie prowadzę i trasa i przemieszczanie są po stronie Pana M. )
Riva del Garda - chcę tam wjechać, ale z CT to daleko i chcę mieć przyjemność i widoki za oknem, więc dlatego południowy brzeg. Ale to jeszcze plany. Patrzę na hotele i ceny i w sezonie nieciekawie cenowo to wygląda i to też muszę wziąć pod uwagę, bo kwatery w IT zdecydowanie cenami od tych w Cro odbiegają a jeszcze Orebić mnie w zeszłym roku rozpieścił pod tym kątem...
Się jeszcze zobaczy, coś się pozmienia i będzie. Trzeba być optymistą