Cinnamon Show - czyli Podgora i wyspa Hvar po raz drugi
Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Hvar jest drogi. O Starim Gradzie może wypowiedzieć się najlepiej Kasia, która zna go najlepiej i najlepiej wie jak tam jest wieczorami. Ja zakochałam się w Jelsie. Tam wieczorami nigdy się nie nudziłam. Byłam tam zarówno w lipcu jak i w sierpniu. Zresztą na całej wyspie ciągle coś się dzieje, ale mam wrażenie, że w sierpniu tych imprez jest jakby więcej. Jeżeli zakotwiczysz w Jelsie będziesz miała niedaleko i do Starego Gradu i do Vrboski, Hvar też nie jest w sumie tak daleko. Pozdravki
PS. Cinnamonko przepraszam że zaśmiecamy trochę Twoją fenomenalną relację.
Fajnie, że ciągniesz dalej relację. Zdjęcia (zwłaszcza panorama z krzakiem) genialne. Dla nich samych warto było czekać na c.d.!
Ale żeby wybrać się na wspinaczkę w takim obuwiu...
Witam Cinamonko !!! Cieszę się, że zaczęłaś znowu pisać i mam nadzieję, że kłopoty już za Wami!!!
Na razie nadrobiłam zaległości, czyli ostatnie 3 strony ze św. Mikołajem (gratuluję wejścia na piechotę!), ale będę musiała wrócić do początku, bo w przyszłym roku na 90% ruszamy do Jelsy
Marsallah napisał(a):Fajnie, że ciągniesz dalej relację. Zdjęcia (zwłaszcza panorama z krzakiem) genialne. Dla nich samych warto było czekać na c.d.! Ale żeby wybrać się na wspinaczkę w takim obuwiu...
Obuwie jak najbardziej ok - noga sie nie poci a sandałki ktore mialam mają 'antypoślizgową' pdeszwę - prawie identyczną miałam w salomonkach przeznaczonych do biegów w terenie
Poza tym skoro Kasia forumowa w sandałkach tam doszła - a kojarze, ze sandałki miała na xdjeciach ktore przedstawiała z takiej wycieczki to znaczy że obuwie dobrane dobrze
Po obuwiu przeznaczonym do chodzenia po górach w ktorych byłam 4 dni w Tatrach na początku wrzesnia mam do tej pory czarnego paznokcia w dużym palcu lewej stopy
Piękna relacja!!!
Mam pytanko jak długa i trudna jest droga do kaplicy idąc na sv.Nikola, czy z dzieckiem 3 letnim można sie wybrać na spacerek do tych ruin i spowrotem???
Pozdrawwiam.
Heej Ho !!!Co dobrego słychać w RŚ Cynamonowa dziewczyno ... mnie jak wcięło w lipcu tak dopiero teraz zaglądam ... bo 2012 i kobiecina mi łepetyne suszy ... najgorsze, że ciągnie ją w to samo miejsce co w zeszłym roku ... Pisak, sam nie wiem
Witaj CinnamonGirl
Mam prośbę, czy mogłabyś mi wysłać namiary na wasz (lub w pobliżu) apartament z Podgory i Primoszten???
W skrócie wady, zalety, ilość pokoi ???
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Ps. Być może już o tym pisałaś, ale jakoś nie umiem znaleźć
Z góry dziękuję
Wspaniała relacje, a zdjęcia rewelacyjne. Co prawda z opóźnieniem, ale z ciekawością przeczytałam wszystko.
Jeśli to możliwe to poproszę o namiary na apartamenty w Podgorze z gościnności, których korzystaliście (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl). Z góry dziękuję.