natuchna napisał(a):Lepsze:) Lepsze maja tylko piwo a autostrada slowacka OK i szybki wjazd do austrii .Ominiecie Wiednia bez problemowe.
asikx napisał(a):Bocian napisał(a):Ja ruszam z Warsiawki o 6 rano a w Oekotelu jestem przed 18-tą.
Też ruszam o 6, z tym, że przed 18 melduje się w Ptuju
Chyba, że Ty odwiedzasz po drodze wszystkie słowackie koliby
Pozdrawiam
Rafał
FUX napisał(a):Bocian napisał(a): No i Mikulov czy Znojmo?
Breclav-Reintal.
Bocian napisał(a):FUX napisał(a):Bocian napisał(a): No i Mikulov czy Znojmo?
Breclav-Reintal.
Może być i Breclav...
Tylko czy potem w Austrii zanim dolecimy do Wiednia nie jedzie się drogami lokalnymi z ograniczeniem do 70 km/h? w miejscowościach co 5 km? dawno tamtędy nie jechałem... Gdzie wpada się na autostradę?
Bocian napisał(a):
. Asikx a czemu lecisz z Brna na Bratysławę a nie na Wiedeń?
Bocian napisał(a):Teraz myślałem , żeby pociągnąć nie przez Cieszyn ale przez Zwardoń i wjechać bezpośrednio do Słowacji. Nie chodzi tu o winietki bo koszty i jednej i drugiej są dla mnie bez znaczenia. Z drugiej strony człowiek może by coś zmienił i pojadę przez Czechy, przez Brno. Tylko nie wiem czy tak jak Asikx na Bratysławę czy bujać się przez Wiedeń... No i Mikulov czy Znojmo?
Bocian napisał(a):Z Brna przez Breclav też się chyba trochę nadkłada niż z Brna przez Mikulov. Plusem może być lepsza jakość E65 niż E 461. Rozumiem, że przed Wiedniem, jeszcze po tej stronie rzeki wzdłuż niej a nie przez miasto? (Donauufer Autobahn)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi