Cześć.
Do "sezonu chorwackiego" jeszcze sporo czasu, do mojego pierwszego wyjazdu jeszcze więcej. Miejscówka jest, Podgora, wstępne informacje chłone jak gąbka wodę ale chciał bym zebrać w jednym miejscu na forum ładne i ciekawe plaże, zakątki na których można plażować, nie chcę ograniczać się do plaży 200m od noclegu na której będzie pewnie ciągle pełno ludzi.
Jestem chętny wskoczyć w auto i podjechać te kilkanaście kilometrów. Jako takie miejca graniczne przyjmijmy Brele i Drvenik, dalej nie ma sensu jechać.
Podrzucajcie swoje ulubione miejsca do plażowania, mogą być ciche, mogą być dzikie, mogą być bardziej komercyjne, urokliwe.
Jak tylko macie taką wiedzę to się nią podzielcie. Mile widziany jakiś znacznik Google Maps i informacja gdzie zostawiacie auto
Ps 1: Wiem że linia brzegowa jest długa i mogę sam szukać plaż ale skoro tylu ludzi już to zbadało to niech się podzielą
Ps 2: Używałem szukajki, ale algorytm działa jak działa, i po wpisaniu "najlepsze plaże, najciekawsze plaże, plaże podgora itp" pojawia się 70 stron, bo wystarczy że ktoś użyje słów "plaże" albo "podgora" w swoim poście nawet o całkiem innej tematyce, szukajka już to wychwytuje.