Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciekawe oferty??

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dziubrysek84
Globtroter
Ciekawe oferty??

Nieprzeczytany postnapisał(a) dziubrysek84 » 29.05.2006 21:44

Witam znalazł ktoś może w internecie jakies ciekawe oferty dotyczące noclegów w Cro?? Do naszego zyjazdu został praktycznie rówmy miesiac- jedziemy w ciemno jednak jeśli udało by sie załatwic cos przed wyjazdem to tez nie było by źle. Może ktoś kto wybiera sie 30 czerwca tak jak my ma jakies konktetne namiary na jakis mały domek przy plaży w atrakcyjnych cenach?? pozdrawiam serdecznie PA
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 29.05.2006 22:08

A może byś tak sprecyzowal czego szukasz w jakim rejonie i dla ilu osób? Bo chyba nie bedziesz miał tyle czasu jak odezwie się 300 osób na twój post, rozpatrywac każdej z ofert... :D
lipek11
Globtroter
Split-makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) lipek11 » 01.06.2006 20:26

ja bym polecał miejscowosci od Splitu do Makarskiej:Baska Voda, Makarska, PODSTRANA(JEST SUPER),Omiś.Mozna pochodzic po górach plaze piaskowa znajduje sie w omisu.Mozna popłynać stateczkiem przez kanion (nie wiem jakiej rzeki ale wiem ze w omiśu) w Splicie ruiny zamku Doklecjana. Z Omiśu i Splitu wypływają także stateczki turystyczne na BOL HVAR i BRAĆ. Także blisko do Dubrovnika(200 km <barszo malownicza droga)polecam przejsc sie murami tego miasta (dorosli 30 kun dzieci chyba 10 kun. Jadąc do Dubrovnika mijamy mały Ston (zamek).Polecam takze droge która prowadzi z Zagrzebia do samego Splitu opłata to ok 150 kun. Po drodze mijamy Plitvickie Jeziora (warto się zatrzymać).

Szczególnie polecam zwiedzenie: DUBROVNIKA, SPLITU, WYSPY BOL, PLITVICKICH JEZIOR.!!!

Jeśli chodzi o apartamnty to polecam Podstrane za Splitem w strone Dubrovnika
walidom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) walidom » 06.06.2006 13:10

ja szukam dobrej ale nie drogiej oferty w okolicach vodice -srima!?
apartement na 3 osoby!
kiedyś tam byłem i było super! :D
izaked1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) izaked1 » 06.06.2006 14:11

w tym terminie (dokładnie 1-15.07.06) zwolniły się 3 apartamenty (2x2os., 1x4os.) w domu wakacyjnym SENKO w Trpanij na płw. Peljesac. Nie są olbrzymich rozmiarów ale posiadaja oczywiście łazienkę i wyposażony aneks kuchenny. Miejscowość wydaje się spokojna, dysponując samochodem można zrobić wypad do Dubrownika czy Splitu. Można obejrzeć na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (holiday house Senko)
Pozdrawiam,
Iza
zula
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zula » 07.06.2006 08:20

madzia1981 napisał(a):A może byś tak sprecyzowal czego szukasz w jakim rejonie i dla ilu osób? Bo chyba nie bedziesz miał tyle czasu jak odezwie się 300 osób na twój post, rozpatrywac każdej z ofert... :D

Madzia, wydajesaz się dobrze zorientowana, czy mogłabyś mi pomóc znalźć kwaterę w okolicy Dubrownika (na 3 dni dla 2 os koniec lipca), może masz jakiś namiar, którym mogłabyś się podzielić? Zaczynam się podłamywać, bo pisałam na parę adresów znalezionych w necie i wszystko juz zarezerwowane. Do Chorwacji dostaną się samolotem i na miejscu nie wynajmę samochodu, więc wolałabym coś wcześniej zarezerwować. Byłabym wdzięczna za namiar na nocleg (najchętniej do max. 15 Eur lub mniej za osobę) w jakimś ładnym i dobrze skomunikowanycm z Dubrownikiem miasteczku.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 07.06.2006 08:52

zulo...koleżanko
niestety nie moge ci pomóc, dubrovnik stoi przede mną jeszcze niepokonany :D i najszybciej wybiorę się tam na dłuższy pobyt może za rok.
ale rozejrzyj się na forum, pewnie gdzieś juz pisano o tym...gdybym ja cos znalazła to podeślę ci scieżkę
pozdrawiam
zula
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zula » 07.06.2006 11:18

Trudno, jeszcze popenetruję forum. Może skuszę sie nawet na wyjazd w ciemno. W każdym razie dzięki za odpowiedź i jakby co, to proszę o tę ścieżzkę :wink:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 07.06.2006 12:02

izaked1 napisał(a):w tym terminie (dokładnie 1-15.07.06) zwolniły się 3 apartamenty (2x2os., 1x4os.) w domu wakacyjnym SENKO w Trpanij na płw. Peljesac. Nie są olbrzymich rozmiarów ale posiadaja oczywiście łazienkę i wyposażony aneks kuchenny. Miejscowość wydaje się spokojna, dysponując samochodem można zrobić wypad do Dubrownika czy Splitu. Można obejrzeć na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (holiday house Senko)
Pozdrawiam,
Iza

na tej stronie do ktorego apartamentu by nie pisać to odpowiada Pani Webmaster peljesac.info i nie ma żadnego kontaktu do konkretnych włascicieli obiektu. Zniechęcil mnie tym właśnie ten serwis.

Jeśli ma ktos namiary bezpośrednio do obiektów ( tylko Orebic ) to chetnie skorzystam.
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 11.06.2006 18:18

Hej!!! Zobacz to :D Pozdrawiam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
izaked1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) izaked1 » 12.06.2006 08:37

Witam,
niedaleko Orebic, miejscowość Trpanij (zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link) nadal wolne są trzy apartamenty (2x2os, 1x4os.). Adres do właścicielki - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam,
iza

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone