bonar napisał(a):Też wybieram się do Tucepi i jak wskazują mapy, blisko jest do Makarskiej, Podgory, Medjugorje, w drodze powrotnej Sibenik, PN KRKA i Plitvice, takie bynajmniej mamy plan spędzenia urlopu. Ktoś skomentuje te zamiary? Czy realne zamierzenia?
Witam i pozwalam sobie spytać, czy macie rezerwację czy jedziecie w tzw. ciemno? Masz może jakieś namiary, bo zamierzamy jechać w ciemno do Tucepi i kiedy jedziecie?Pakula napisał(a):Witam,jadę w tym roku z moją familią do Tucepi.Napewno ktoś tam był,napiszcie proszę o jakiś fajnych miejscach do obejrzenia,zwiedzenia w samym mieście oraz okolicach tego miasta ,właściwie miasteczka,z góry dzięki
bonar napisał(a):Witam i pozwalam sobie spytać, czy macie rezerwację czy jedziecie w tzw. ciemno? Masz może jakieś namiary, bo zamierzamy jechać w ciemno do Tucepi i kiedy jedziecie?Pakula napisał(a):Witam,jadę w tym roku z moją familią do Tucepi.Napewno ktoś tam był,napiszcie proszę o jakiś fajnych miejscach do obejrzenia,zwiedzenia w samym mieście oraz okolicach tego miasta ,właściwie miasteczka,z góry dzięki
witek wolf napisał(a):Wesoła sprawa bo jade własnie do Małgoski ale wyjeżdzam 25 czerwca wiec napewno sie spotkamy ale polecam jeszcze zobaczyc Biokowo naprawde wspaniałe widoki
nie ma problemu jak mnie pamięć nie myli Dracevica 64 łatwo trafićPakula napisał(a):mam tylko numer telefonu
witek wolf napisał(a):Wesoła sprawa bo jade własnie do Małgoski ale wyjeżdzam 25 czerwca wiec napewno sie spotkamy ale polecam jeszcze zobaczyc Biokowo naprawde wspaniałe widoki