Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciekawe miejsca w okolicy Tucepi???

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 06.06.2006 12:39

Witam,jadę w tym roku z moją familią do Tucepi.Napewno ktoś tam był,napiszcie proszę o jakiś fajnych miejscach do obejrzenia,zwiedzenia w samym mieście oraz okolicach tego miasta ,właściwie miasteczka,z góry dzięki :)
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 06.06.2006 18:15

Dołączam się do pytania też jadę tam w tym roku.
bonar
Cromaniak
Zwiedzanie w drodze powrotnej

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 06.06.2006 18:26

Też wybieram się do Tucepi i jak wskazują mapy, blisko jest do Makarskiej, Podgory, Medjugorje, w drodze powrotnej Sibenik, PN KRKA i Plitvice, takie bynajmniej mamy plan spędzenia urlopu. Ktoś skomentuje te zamiary? Czy realne zamierzenia?
paolo
Croentuzjasta
Re: Zwiedzanie w drodze powrotnej

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 06.06.2006 19:11

bonar napisał(a):Też wybieram się do Tucepi i jak wskazują mapy, blisko jest do Makarskiej, Podgory, Medjugorje, w drodze powrotnej Sibenik, PN KRKA i Plitvice, takie bynajmniej mamy plan spędzenia urlopu. Ktoś skomentuje te zamiary? Czy realne zamierzenia?

Bardzo dobre masz plany, gorąco polecam te wszystkie miejsca.Ja też do Tucepi, ale już raczej tylko leżeć na plaży :D bo wymieniome miejsca ( oprócz Medjugorje ) już zwiedziłem.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 06.06.2006 23:21

wszystkie miasteczka na riwierze(makarska ,podgora, brela, baska)
wypady na wyspy hvar i brac (np.fishpiknik)
split
trogir
dubrovnik
sibenik
wodospady krka
wjazd na biokovo
Medjugorje
a tucepi sliczne:)
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 07.06.2006 05:38

Mam pytanko czy na plażach w Tucepi są prysznice ze słodką wodą???
kaltam
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaltam » 07.06.2006 09:52

W punktach turystycznych mozna pobrać (za darmo) informatory turystyczne danego regionu - w Waszym przypadku riviery makarskiej. Jest wydany w kilku językach oprócz polskiego ale zawiera dokładne mapki turystyczne z opisami i mapami miast. Polecam park Biokovo i drogę do Vrgorac (chyba dobrze napisałem).
Kasiula.m
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiula.m » 07.06.2006 09:59

Pakula napisał(a):Mam pytanko czy na plażach w Tucepi są prysznice ze słodką wodą???

tak- prysznice sa i w Tucepi i Makarskiej, Breli, Baska Voda, w malutkich miejscowosciach jak Krvavica, Promajna, Bratus tez sa.
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 07.06.2006 10:17

Pakula napisał(a):Witam,jadę w tym roku z moją familią do Tucepi.Napewno ktoś tam był,napiszcie proszę o jakiś fajnych miejscach do obejrzenia,zwiedzenia w samym mieście oraz okolicach tego miasta ,właściwie miasteczka,z góry dzięki :)
Witam i pozwalam sobie spytać, czy macie rezerwację czy jedziecie w tzw. ciemno? Masz może jakieś namiary, bo zamierzamy jechać w ciemno do Tucepi i kiedy jedziecie?
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 07.06.2006 11:03

bonar napisał(a):
Pakula napisał(a):Witam,jadę w tym roku z moją familią do Tucepi.Napewno ktoś tam był,napiszcie proszę o jakiś fajnych miejscach do obejrzenia,zwiedzenia w samym mieście oraz okolicach tego miasta ,właściwie miasteczka,z góry dzięki :)
Witam i pozwalam sobie spytać, czy macie rezerwację czy jedziecie w tzw. ciemno? Masz może jakieś namiary, bo zamierzamy jechać w ciemno do Tucepi i kiedy jedziecie?

MAMY ZAMIAR JECHAĆ OKOŁO 5 LIPCA,JEDZIEMY W CIEMNO NAPEWNO COŚ SIE ZNAJDZIE.MAM NUMER TELEFONU DO PANI MAŁGORZATY BRIGIC,POLKA WYSZŁA ZA MĄŻ ZA CHORWATA MIESZKA W TUCEPI PODOBNO POMAGA W ZAŁATWIENIU KWATER.TEL;O385 21 30 62.pOZDROWIENIA!!!
witek wolf
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) witek wolf » 07.06.2006 11:17

Wesoła sprawa bo jade własnie do Małgoski ale wyjeżdzam 25 czerwca wiec napewno sie spotkamy ale polecam jeszcze zobaczyc Biokowo naprawde wspaniałe widoki
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 07.06.2006 11:32

witek wolf napisał(a):Wesoła sprawa bo jade własnie do Małgoski ale wyjeżdzam 25 czerwca wiec napewno sie spotkamy ale polecam jeszcze zobaczyc Biokowo naprawde wspaniałe widoki

Zapodajcie adres do p. Małgosi w Tucepi, wpadnę jak będzie cośwolnego, być może też się zatrzymamy. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 07.06.2006 12:35

mam tylko numer telefonu :(
witek wolf
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) witek wolf » 07.06.2006 12:39

Pakula napisał(a):mam tylko numer telefonu :(
nie ma problemu jak mnie pamięć nie myli Dracevica 64 łatwo trafić
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 07.06.2006 13:08

witek wolf napisał(a):Wesoła sprawa bo jade własnie do Małgoski ale wyjeżdzam 25 czerwca wiec napewno sie spotkamy ale polecam jeszcze zobaczyc Biokowo naprawde wspaniałe widoki

Jeśli można spytać,nieoriętujesz sie w jakiej cenie byłby apartament,pokój dla czterech osób w tym dwójka dzieciaków??
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone