Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciekawe miejsca w okolicy Tucepi???

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 17.06.2006 11:38

Ja z kolei zapytam o możliwość zakupu ryb i krabów bezpośrednio od rybaka.
Kris L
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kris L » 18.06.2006 11:01

Witam Panie "Bonar" szukam Pana juz po kilku tematach (może ten przeczytasz) -Nie mogę wysłąć bezpośrednio wiadomości-bo nie działa ta funkcja.
Mianowicie jedziemy do Cr w tym samym terminie i tą samą trasą .
Ja jadę niebieskim pasatem kombi 99 z rodziną (żona ,dziecko 7 lat)
Moglibyśmy pojechać razem (trasą) -razem zawsze raźniej.Poza tym mieszkamy blisko siebie.Poproszę o kontakt -mój mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 18.06.2006 12:25

Kris L napisał(a):Witam Panie "Bonar" szukam Pana juz po kilku tematach (może ten przeczytasz) -Nie mogę wysłąć bezpośrednio wiadomości-bo nie działa ta funkcja.
Mianowicie jedziemy do Cr w tym samym terminie i tą samą trasą .
Ja jadę niebieskim pasatem kombi 99 z rodziną (żona ,dziecko 7 lat)
Moglibyśmy pojechać razem (trasą) -razem zawsze raźniej.Poza tym mieszkamy blisko siebie.Poproszę o kontakt -mój mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Witam, i jeżeli się nie mylę, to właśnie już odpisałem na pocztę. pozdrav :hut:
Krzysztof II
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof II » 03.07.2006 13:59

Fajnie jest pensjonat u pani Małgorzaty, w tym roku będziemy 3 raz, jest super!
SewerynR
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) SewerynR » 05.12.2011 21:02

witek wolf napisał(a):Wesoła sprawa bo jade własnie do Małgoski ale wyjeżdzam 25 czerwca wiec napewno sie spotkamy ale polecam jeszcze zobaczyc Biokowo naprawde wspaniałe widoki

Witam, czy zostały Ci może jakieś pamiątki z pobytu u Pani Małgosi? Chciałbym zobaczyć jakieś zdjęcia apartamentów - szczególnie tego apartamentu na parterze. Proszę o informację
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Ciekawe miejsca w okolicy Tucepi??? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone