Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciekawe miejsca w okolicy Tucepi???

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 07.06.2006 13:17

Pakula napisał(a):Witam,jadę w tym roku z moją familią do Tucepi.Napewno ktoś tam był,napiszcie proszę o jakiś fajnych miejscach do obejrzenia,zwiedzenia w samym mieście oraz okolicach tego miasta ,właściwie miasteczka,z góry dzięki :)

Jeśli jesteś dobrym kierowcą i lubisz ekstremalne wrażenia, wjedź sobie autem na Sv. Jure :D
witek wolf
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) witek wolf » 07.06.2006 13:19

Pakula napisał(a):
witek wolf napisał(a):Wesoła sprawa bo jade własnie do Małgoski ale wyjeżdzam 25 czerwca wiec napewno sie spotkamy ale polecam jeszcze zobaczyc Biokowo naprawde wspaniałe widoki

Jeśli można spytać,nieoriętujesz sie w jakiej cenie byłby apartament,pokój dla czterech osób w tym dwójka dzieciaków??
Z tego co wiem u niej juz miejsca raczej nie znajdziesz wolnego ale warto zadzwonić napewno coś sie znajdzie po okolicznych domach co do cen cieżko mówić bywaja rózne z reguły za dzieci sie nie płaci najlepiej telefon uruchomic w razie czego GG3896412
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 07.06.2006 16:49

wjezdzajac na szczyt sv Jure warto zatrzymac sie w konobie Biokovo,nieprawdopodobny klimat,konie chodza wokol stolikow a widok........WOW
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 07.06.2006 17:04

Dzięki za okazane zainteresowanie,obejrzałem ten zjazd robi wrażenie,napewno się tam wskrobie,lubie czuć adrenaline.Tylko moja żoncia niebardzo :roll: :lol: A te krówki to chyba święte,no i konie jako kelnerzy...Trzeba to zobaczyć.Jeszcze raz dzięki!!!!!
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 07.06.2006 18:07

jak bedziesz wiezdzal to zaloz zonie opaske na czy ,bo moze byc krzyk.........................ale droga jest ok dla twardzieli
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 07.06.2006 20:04

Wiecie ile kosztuje prom na Hvar?Wiem tylko że wypływa z Drvenika.
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 07.06.2006 20:10

Mam zamiar zwiedzić tę wyspe.Podobno fajnie tam jest,jak z resztą wszędzie w CRO :lol:
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 07.06.2006 20:47

Mam jeszcze pytanie do INES, jak myślisz nie będzie problemu znaleść dwójkę w sierpniu w Tucepi ?, dużo jest apartamentów do wynajęcia ??
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 08.06.2006 01:06

my bylismy na miejscu 27sierpnia i wtedy juz nie bylo problemu z apartamentami...nie wiem jak od poczatku sierpnia bo wtedy nie jezdze ale podejrzewam ze latwo nie bedzie;/wysyp wlochow , niemcow....
ale musi sie wypowiedziec ktos kto jezdzi w sezonie..bo ja to w cro zazwyczaj od wrzesnia siedze:))
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 08.06.2006 09:00

Pakula napisał(a):Wiecie ile kosztuje prom na Hvar?Wiem tylko że wypływa z Drvenika.

Proszę bardzo:

http://www.jadrolinija.hr/default.aspx?dpid=1334
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 08.06.2006 13:57

krzychu_72 napisał(a):
Pakula napisał(a):Witam,jadę w tym roku z moją familią do Tucepi.Napewno ktoś tam był,napiszcie proszę o jakiś fajnych miejscach do obejrzenia,zwiedzenia w samym mieście oraz okolicach tego miasta ,właściwie miasteczka,z góry dzięki :)

Jeśli jesteś dobrym kierowcą i lubisz ekstremalne wrażenia, wjedź sobie autem na Sv. Jure :D

Zapewne zaliczę ten masyw górski (samochodem), widoki piękne a i adrenalina momentalnie wzrasta. No i te krowy, takie spokojne, zapewne przyzwyczajone do obecności samochodów? coś może więcej nt drogi i dojazdy, gdzie się włączyć, na co uważać. pozdrav
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 09.06.2006 14:53

Mam pytanie czy w Tucepi jest targ na którym można kupić świeże owoce i ryby ?
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 16.06.2006 12:11

Zapytam jeszcze raz czy w Tucepi jest targ.Może Ines mi odpowie?
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 16.06.2006 16:02

targu w tucepi sobie nie przypominam:)
za to w makarskiej jest duzy targ:)ale zeby tam bylo tak bardzo tanio to nie powiem:))makarska przypominam do Tucepi 5km:)wiec mozna podskoczyc autkiem i kupic co potrzeba;)
a ja zastanwaim sie w tym roku nad Gradac(koncowka riwery)..eh byle do wrzesnia;))
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 17.06.2006 11:04

Dzięki Ines .Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Ciekawe miejsca w okolicy Tucepi??? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone