kasia.fio76 napisał(a):Witajcie! Czy ktoś może mi pomóc, chciałabym w tym roku z rodzinką pojechać na Chorwację w okolice Dubrownika. Czy ktoś z Was tam był? Może macie jakieś namiary. Interesują mnie apartamenty lub kwatery prywatne. Z góry dziękuję za udzielienie mi informacji. Jeśli nie Dubrownik, to może polecicie mi inne ciekawe miejsca na Chorwacji. Czekam na wiadomości. Buziaczki!
kasia.fio76 napisał(a): chciałabym w tym roku z rodzinką pojechać na Chorwację w okolice Dubrownika.
na poczatek polecamy Trogir i okolice, tzn. Primosten, Rogoznice, Split..wiele pieknych miejsc do zwiedzania i piekne plaze w okolicy...naprawde bedzie sie Wam podobalo...gwarantujemy...kasia.fio76 napisał(a):Witajcie! Czy ktoś może mi pomóc, chciałabym w tym roku z rodzinką pojechać na Chorwację w okolice Dubrownika. Czy ktoś z Was tam był? Może macie jakieś namiary. Interesują mnie apartamenty lub kwatery prywatne. Z góry dziękuję za udzielienie mi informacji. Jeśli nie Dubrownik, to może polecicie mi inne ciekawe miejsca na Chorwacji. Czekam na wiadomości. Buziaczki!