Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciekawe???? Czy coś lata ?

Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krystian74
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystian74 » 09.12.2007 09:59

Zastanawiam się nad tanimi liniami na lato 2008.Niestety zanosi się,że nie będę miał odpowiedniego auta do transportu rodzinki.. colt to raczej nie limuzyna :? więc szukam alternatywy, jeśli ktoś by coś tam :roll: ,gdzieś...to bardzo proszę pozdrawiam :papa:
kotwiczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kotwiczka » 16.04.2008 12:06

krystian74 napisał(a):Zastanawiam się nad tanimi liniami na lato 2008.Niestety zanosi się,że nie będę miał odpowiedniego auta do transportu rodzinki.. colt to raczej nie limuzyna :? więc szukam alternatywy, jeśli ktoś by coś tam :roll: ,gdzieś...to bardzo proszę pozdrawiam :papa:

z polski lata Norwegian ( ale drogo ) oraz SKY & SEA ( znacznie taniej ) reszta kombinowana przez Berlin, Wiedeń lub Bratysławę ( niewygodnie i wcale z dojazdem na lotnisko nie tak tanio ), ja wolałam z Warszawy
Ola i Marek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ola i Marek » 16.04.2008 12:13

Centralwings z Krakowa tanie linie
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 16.04.2008 12:19

Ola i Marek napisał(a):Centralwings z Krakowa tanie linie

Przecież takie likwidują :) Poza tym nie kupisz u nich tak łatwo biletu - większość rejsów jest wykupiona przez biura podrózy - jako czarter.
Ola i Marek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ola i Marek » 16.04.2008 12:24

Plumek napisał(a):

Przecież takie likwidują :) Poza tym nie kupisz u nich tak łatwo biletu - większość rejsów jest wykupiona przez biura podrózy - jako czarter.

Nio własnie czarter nie jest likwidowany ja mam kupione bilety i jakos bez problemu :-)
Ola i Marek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ola i Marek » 16.04.2008 12:29

Plumek oczywiscie nie mam zamiaru sprzeczac sie cromaniakiem i miło by było jakbys mnie uspokoił i powiedzial ze czarter nie jest likwidowany :) bo zasiałes lęk :-)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 16.04.2008 12:45

Ola i Marek napisał(a):Plumek oczywiscie nie mam zamiaru sprzeczac sie cromaniakiem i miło by było jakbys mnie uspokoił i powiedzial ze czarter nie jest likwidowany :) bo zasiałes lęk :-)

A nie wiem - dzisiaj podawali cośtam w TVN24. Trzeba dosłuchać ;)
A po ile były te bileciki? Tak z ciekawości pytam :) I czarter jakiego biura?
Ola i Marek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ola i Marek » 16.04.2008 12:59

A nie wiem - dzisiaj podawali cośtam w TVN24. Trzeba dosłuchać ;)
A po ile były te bileciki? Tak z ciekawości pytam :) I czarter jakiego biura?[/quote]

Z tego połaczenia korzysta np Rainbow tours ale my nie korzystamy z biura cena za 2 osoby dorosłe i dziecko (za darmo) płacimy 1242,00 w dwie strony
kotwiczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kotwiczka » 16.04.2008 17:04

Super, tyle że do Dubrownika i we wtorki czyli przy czarterach jachtów zabawa odpada
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 16.04.2008 19:26

krystian74 napisał(a):Zastanawiam się nad tanimi liniami na lato 2008.Niestety zanosi się,że nie będę miał odpowiedniego auta do transportu rodzinki.. colt to raczej nie limuzyna :? więc szukam alternatywy, jeśli ktoś by coś tam :roll: ,gdzieś...to bardzo proszę pozdrawiam :papa:

Co się martwisz Krystian, ja jechałem z rodziną do Dubrownika Trabantem. To nieważne czym jedziesz, ważne aby sie dobrze bawić. W Chorwacji tylko mój wóż koloru niebieskiego ogladali a nie BMW czy Mercedesa. Pakuj sie do colta i jedz. Dla małych samochodów w Chorwacji sa znizki na autostradach, połowa stawki i talon na granicy chorwacji na 20 litrów paliwa. Tak Chorwacja promuje turystyke wsród mniej zasobnych turystów. Cześc
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.04.2008 19:54

darek1 napisał(a):

Co się martwisz Krystian, ja jechałem z rodziną do Dubrownika Trabantem. To nieważne czym jedziesz, ważne aby sie dobrze bawić. W Chorwacji tylko mój wóż koloru niebieskiego ogladali a nie BMW czy Mercedesa. Pakuj sie do colta i jedz. Dla małych samochodów w Chorwacji sa znizki na autostradach, połowa stawki i talon na granicy chorwacji na 20 litrów paliwa. Tak Chorwacja promuje turystyke wsród mniej zasobnych turystów. Cześc

Niezły ubaw z tymi zniżkami dla małych samochodów :):) Kategoria 1/2 chyba czyli jedną stroną auta musisz jechać poboczem. A talon to chyba na balon :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 16.04.2008 20:42

No kolegi to nie dotyczy bo jezdzi pewnie busem na wczasy ale innych może to zainteresować. Co do balonów to prawda, są też gratis, rozdaja celnicy na granicy słoweńsko-chorwackiej. Mam na mysli te baloniki, no wie kolega jakie. No te które regulują przyrost naturalny społeczeństwa. Po 50 dla kawalerów, żonaci po 10, wdowcy po 5 bo już przewaznie są w podeszłym wieku natomiast kobietom sie nie nalezy oprócz rozwódek po 25.

Jak sobie ktoś nie zyczy to dostaje Red bula gratis

Powrót do Alternatywne środki lokomocji

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone