krystian74 napisał(a):Zastanawiam się nad tanimi liniami na lato 2008.Niestety zanosi się,że nie będę miał odpowiedniego auta do transportu rodzinki.. colt to raczej nie limuzyna więc szukam alternatywy, jeśli ktoś by coś tam ,gdzieś...to bardzo proszę pozdrawiam
Plumek napisał(a):Ola i Marek napisał(a):Centralwings z Krakowa tanie linie
Przecież takie likwidują Poza tym nie kupisz u nich tak łatwo biletu - większość rejsów jest wykupiona przez biura podrózy - jako czarter.
Ola i Marek napisał(a):Plumek oczywiscie nie mam zamiaru sprzeczac sie cromaniakiem i miło by było jakbys mnie uspokoił i powiedzial ze czarter nie jest likwidowany bo zasiałes lęk
krystian74 napisał(a):Zastanawiam się nad tanimi liniami na lato 2008.Niestety zanosi się,że nie będę miał odpowiedniego auta do transportu rodzinki.. colt to raczej nie limuzyna więc szukam alternatywy, jeśli ktoś by coś tam ,gdzieś...to bardzo proszę pozdrawiam
darek1 napisał(a):krystian74 napisał(a):Zastanawiam się nad tanimi liniami na lato 2008.Niestety zanosi się,że nie będę miał odpowiedniego auta do transportu rodzinki.. colt to raczej nie limuzyna więc szukam alternatywy, jeśli ktoś by coś tam ,gdzieś...to bardzo proszę pozdrawiam
Co się martwisz Krystian, ja jechałem z rodziną do Dubrownika Trabantem. To nieważne czym jedziesz, ważne aby sie dobrze bawić. W Chorwacji tylko mój wóż koloru niebieskiego ogladali a nie BMW czy Mercedesa. Pakuj sie do colta i jedz. Dla małych samochodów w Chorwacji sa znizki na autostradach, połowa stawki i talon na granicy chorwacji na 20 litrów paliwa. Tak Chorwacja promuje turystyke wsród mniej zasobnych turystów. Cześc
Powrót do Alternatywne środki lokomocji