Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ciecha, mala miejscowosc?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kain747
Autostopowicz
ciecha, mala miejscowosc?

Nieprzeczytany postnapisał(a) kain747 » 24.05.2006 21:05

witam, za niecaly miesiac wybieram sie do chorwacji a generalnie do pd dalmacji, chcialbym sie wybrac do jakies cichej spokojnej miesciny najlepiej z piaszczysta plaza (male dziecko), nie bylem jeszcze w tym kraju dlatego zwracam sie z tym zapytaniem do forumowiczow. jesli macie jakies propozycje chetnie poslucham :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.05.2006 01:15

Tucepi na riwerze makarskiej 5km za makarska..sliczna niewielka miejscowosc...piekne gory laczace sie z morzem , fajna plaza z lagodnym zejsciem..poszukaj bylo juz mnostwo info na forum na ten temat:)

a tu fotki do przyblizenia chorwacji:)
http://www.wakacje.ao.pl/
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 25.05.2006 07:19

Ines ... obawiam się, że masz natręctwo jakieś :wink: :twisted:
waldemort
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemort » 25.05.2006 11:23

Chyba masz rację. :lol:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.05.2006 11:34

ee wypraszam sobie;))
bylam w roznych miejscach w cro..akurat Tucepi niesamowicie mi sie podoba wiec czemu mam innym nie polecac?:)
jesli wam to przeszkadza to trudno...
pjasm
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pjasm » 25.05.2006 11:55

kain747 napisał(a):witam, za niecaly miesiac wybieram sie do chorwacji a generalnie do pd dalmacji, chcialbym sie wybrac do jakies cichej spokojnej miesciny najlepiej z piaszczysta plaza (male dziecko), nie bylem jeszcze w tym kraju dlatego zwracam sie z tym zapytaniem do forumowiczow. jesli macie jakies propozycje chetnie poslucham :)

Witam.
Na twoim miejscu wybrałbym Orebić. Ładne plaże choć nie piaszczyste (w CRO ich raczej nie znajdziesz) z porównywalnie do innych miejscowości małymi kamykami. Miejscowość naprawdę spokojna a okolica z wyspą Korcula, Stonem i oczywiście Dubrownikiem warta odwiedzenia.
Ja byłem tam we wrześniu 2005 r. i chętnie tam wrócę ale dopiero jak wybudują autostradę do Dubrownika bo z Olsztyna, skąd zaczynamy, droga jest naprawdę męcząca.
Pozdrowienia.
An&Ko
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) An&Ko » 25.05.2006 12:40

Witaj,
Ja ci polecę Stanici ok 4 km za Omis bardzo fajna miejscowosc. Wybieramy się tam w czerwcu ale jak donosza wiadomosci z ostatniej chwili to moze nawet bedziemy mieli apartament do odstapienia zaraz przy morzu( załoga sie wykrusza). Jakby ktoś był zainteresowany to sledzcie moje posty napewno to ogłosze.
Miejscowość wprawdzie przy Jadrance ale w domkach przy morzu to nie ma znaczenia. Dla mnie plaże kamieniste sa bardziej atrakcyjne niz piaszczzyste. Wszędzie blisko-mozna więc zwiedzać.Polecam i pozdrawiam.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 25.05.2006 13:05

Ines... od razu tam "przeszkadza" - nie przeszkadza wcale - tak tylko - podziwiam zapał :)
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.05.2006 13:28

a dziekuje;]
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 25.05.2006 15:20

ines napisał(a):ee wypraszam sobie;))
bylam w roznych miejscach w cro..akurat Tucepi niesamowicie mi sie podoba wiec czemu mam innym nie polecac?:)

Ines, mnie twoje zamiłowanie nie przeszkadz, sam się zauroczyłem tym pięknym krajem, lecz jak proszę o namiary na kwaterę, CISZA. A, zapomniałem, Ty nie kolekcjonujesz adresów. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrav
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.05.2006 15:32

eh pisalam wiele razy czemu nie mam adresu...akurat do pani w Tucepi ;]
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 25.05.2006 18:13

Bo pod koniec czerwca Tučepi, nie jest cichą i spokojną mieściną, jakiej szuka kain747...
to ja ewa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) to ja ewa » 25.05.2006 18:18

Plumek napisał(a):

Bo pod koniec czerwca Tučepi, nie jest cichą i spokojną mieściną, jakiej szuka kain747...

Hmm,a my nastawiamy sie własnie na Tucepi(no ale niekoniecznie)od połowy czerwca.I miałam nadzieję,że tłumnie to raczej nie będzie :(
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 25.05.2006 18:33

to ja ewa napisał(a):
Plumek napisał(a):Bo pod koniec czerwca Tučepi, nie jest cichą i spokojną mieściną, jakiej szuka kain747...

Hmm,a my nastawiamy sie własnie na Tucepi(no ale niekoniecznie)od połowy czerwca.I miałam nadzieję,że tłumnie to raczej nie będzie :(

Będzie. Plumek dobrze mówi. Byłem rok temu w drugiej połowie czerwca. Tučepi jest bardzo ładnym miasteczkiem, ale popularnym i deptak wieczorem jest bardzo gwarny.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.05.2006 18:50

hmm to ja bedac tam we wrzesniu nie widzialm takich tlumow;))choc tlum to slowo wzgledne;))
ale na pewno w Breli i Basce bylo o wiele wiecej ludkow;))
podrugie kazdy poleca to co sam uwaza za dobre..ale dobre niekoniecznie dla innych..
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone