Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ciecha, mala miejscowosc?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 25.05.2006 20:01

:D
To co Ines umówimy się we wrzesniu przy szlabanie w porcie o19 godz 5 września :D :D :D
Będę ta znowu...
kain747
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kain747 » 26.05.2006 16:40

hmmm .. dzieki za podpowiedzi, lecz tak jak napisalem w temacie .. szukam raczej czegos malutkiego (jesli takowe istnieje ;) ) ... gdzie mozna wyjsc na plaze i nie "zabijac" sie o miejsce ... o spacer bez przepychania sie niczym na trasie do morskiego oka latem itp ... ale thx za podpowiedzi ... jesli ktokolwiek cokolwiek .. to ja chetnie :P ;)
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 28.05.2006 15:49

kain747 napisał(a):hmmm .. dzieki za podpowiedzi, lecz tak jak napisalem w temacie .. szukam raczej czegos malutkiego (jesli takowe istnieje ;) ) ... gdzie mozna wyjsc na plaze i nie "zabijac" sie o miejsce ... o spacer bez przepychania sie niczym na trasie do morskiego oka latem itp ... ale thx za podpowiedzi ... jesli ktokolwiek cokolwiek .. to ja chetnie :P ;)

moja rada - po prostu jedz magistrala i szukaj malych miejscowosci. na pewno trafisz na jakas cicha i spokojna miescine w ktorej sa kwatery do wynajecia.
bargoo
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bargoo » 11.07.2006 14:52

Kolejny raz jadę w okolice Zadaru. Tu jest mnóstwo małych cichych miejscowości, wręcz wymarzonych do odpoczynku z małymi nawet dziećmi. Wprawdzie zero atrakcji i wszedzie trzeba dojechać (sklepy, itd), ale w zasadzie czuję się jak na wsi, gdzie ludzie się znają i ufają. Mogę zostawić akcesoria plażowe nad woda i zniknąc na 2-3 godziny i po powrocie wszystko na mnie czeka. Nie drażnią mnie hałasy a dziecko śpi spokojnie, a to akurat jest dla mnie b. istotne.
N-ord
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) N-ord » 11.07.2006 15:48

Hey, wybor numer jeden to Saplunara na wyspie Mljet. W innym miejscu opisuje ja w miare dokladnie. NIezaleznie ode mnie moje dzieci byly ZACHWYCONE. Budowalismy zamki z piasku, kopalismy tunele. Tylko tam dobrze sobie znalezc cos wczesniej przez internet, bo tam jest nieduzo kwater.
Wczesniej bralem pod uwage miejscowosc Zuljana na Peljesacu. Tez jest piasek i podobno jest pieknie, ale nie bylem.
pozdrawiam :)
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 11.07.2006 16:15

nic nie napisze, nie chce byc o jakiekolwiek natrectwa posadzany
sam nie nawidze natrectw :D :D :D
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

ciecha, mala miejscowosc? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone