Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciche, spokojne miejsce w Chorwacji....Cromaniaki pomożecie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andywiki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andywiki » 09.01.2014 21:12

Witam,
bardzo proszę cromaniaków o pomoc w znalezieniu apartamentu najlepiej sprawdzonego przez was w jakiejś cichej i spokojnym miejscowości,mało zaludnionym nie daleko od morza ze względu na małe dzieci. Rejon do zaakceptowania powiedzmy od Zadaru w kierunku Makarskiej, z góry dziękuję za wszelaka pomoc.
Pozdrawiam Andrzej
Ostatnio edytowano 10.01.2014 21:55 przez andywiki, łącznie edytowano 1 raz
Rafał78
Cromaniak
Re: Ciche, spokojne miejsce w Chorwacji....

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał78 » 09.01.2014 21:35

Hej Andrzej
wysłałem Ci coś ma maila.

Pozdrawiam
Rafał
andywiki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andywiki » 09.01.2014 22:23

Dziękuje Rafles278 ,pozdrawiam.
Czekam na jeszcze
areq
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) areq » 09.01.2014 23:23

Cześć

Wysłałem namiary i propozycję na priv

Pozdrav
Arek
andywiki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andywiki » 10.01.2014 12:41

Dziekuje Arek
jaco44
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaco44 » 10.01.2014 12:47

też chętnie poznam takie miejsce z góry dziękuję
Kazikbol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kazikbol » 10.01.2014 14:57

JA również poproszę o jakieś namiary, 2 rodziny ( 2+1) i (2+2), idelanie w jedyn większym AP. Dzieci małe więc blisko morza i spokój..... Jedyny bezwzględny wymóg - internet ( takie czasy i taka praca )
frankie
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) frankie » 10.01.2014 15:58

Witam,

Uprzejmie proszę o sugestie/namiary na fajną i cichą kwaterę blisko morza na drugą połowę lipca 2014. Interesuje mnie kwatera/apartament na dwie rodziny (2, 2+2) zlokalizowana między Splitem a Makarską. Nie chcemy lokalizacji w dużym, zatłoczonym mieście ale nie chcemy też na kompletnym odludziu.

Proszę pisać na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam
ogvip
Globtroter
Re: Ciche, spokojne miejsce w Chorwacji....Cromaniaki pomoże

Nieprzeczytany postnapisał(a) ogvip » 12.01.2014 15:21

Witam
i ja dołączę do próśb o fajną kwaterę bliziutko plaży w miarę cichej i spokojnej okolicy w Rejonie riwiery Makarskiej dla mojej piątki tj. 3+2. Byłem już w Basce i mieszkałem na początku ul Blato więc dość blisko ale gwarno.Proszę o info adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
chorwacka.pl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) chorwacka.pl » 12.01.2014 16:09

Polecam Zatoglav - 5km od Rogoznicy ;)
SpinPL
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) SpinPL » 12.01.2014 17:21

Także proszę o namiary magda_20009[at]o2.pl
porto
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) porto » 12.01.2014 22:59

Jeśli mogę również proszę o namiar. Dzięki z góry. Pozdrawiam. :papa:
sylveek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylveek » 28.02.2014 20:35

Witam serdecznie,

Ja już również poproszę o namiary na apartament dla 7 os (mogą być dwa osobne). Spokojna okolica od Splitu do Podgory. Mój adres sylveek8[at]gmail.com

Pięknie dziękuję 8)
lidziasc
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lidziasc » 06.03.2014 17:51

Jeśli ktoś był by zainteresowany miejsowością KASTEL STAFILIĆ pomiędzy Trogirem a Splitem służę namiarem :)
Crazy_Lemon
Plażowicz
Spokojne Odludne Miejsce dla ciążatki

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crazy_Lemon » 21.04.2014 11:31

[b]Witajcie kochani[/b]

Jestem w ciąży i chciałabym pojechać do Chorwacji w jakieś ciche, spokojne i przede wszystkim piękne miejsce w Dalmacji.

Przejrzałam wiele forum i stronek i nie mogłam nic takiego znaleźć! Kryteria:
- Chodzi o mały rodzinny hotelik albo pensjonat
- [b]koniecznie ze śniadaniem wliczonym w cenę[/b]
- nad łagodnym zejściem do plaży gdzie jest cień w którym mogłabym siedzieć.
- Będziemy mieć samochód, ale chcielibyśmy mieć nieopodal jakieś restauracje i sklepy.

Najważniejsze jednak dla mnie jest żeby były [b]piękne widoki[/b].

Czy macie jakieś miejsce godne polecenia?

(W rozsądnych cenach (do 400-500 euro na 11 dni jeśli to jest możliwe ?)
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies