kato napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):kato napisał(a):Przełom maj/czerwiec.
Apartament w tym terminie znajdziesz na miejscu w ciemno.
Ja to wiem, Pan to wie, ale moja żona nie!
Kondolencje
Rafał78 napisał(a):Hej Andrzej
wysłałem Ci coś ma maila.
Pozdrawiam
Rafał
mumka napisał(a):Witam Was i proszę o pomoc. Szukam cichej miejscowości (może być wieś z jedna restauracją) w Chorwacji nad morzem, która mnie nie wykończy finansowo(mam bardzo ograniczony budżet). Jedziemy we wrześniu w trójkę: ja, mąż i córeczka (3 lata). Dojazd własny, samochodem. Marzy mi się Dalmacja. Jeśli chodzi o pokój mam tylko jedno wymaganie, a mianowicie chcę żeby było czysto
Bardzo proszę doradźcie mi jakąś miejscowość, która Was oczarowała, a gdzie ceny są naprawdę (jak na Chorwację) niskie. Szukam pięknego i ustronnego miejsca. Nie zależy mi na basenie czy turystycznych atrakcjach, raczej na kontakcie z morzem i poznaniem sródziemnomorskiego klimatu i bałkańskiej duszy . Jeśli jakiś doświadczony Cromaniak zechce do mnie napisać na priv, będę ogromnie wdzięczna za każdą radę i wskazówkę.
Pozdrawiam
Monika
karolina031 napisał(a):mumka napisał(a):Witam Was i proszę o pomoc. Szukam cichej miejscowości (może być wieś z jedna restauracją) w Chorwacji nad morzem, która mnie nie wykończy finansowo(mam bardzo ograniczony budżet). Jedziemy we wrześniu w trójkę: ja, mąż i córeczka (3 lata). Dojazd własny, samochodem. Marzy mi się Dalmacja. Jeśli chodzi o pokój mam tylko jedno wymaganie, a mianowicie chcę żeby było czysto
Bardzo proszę doradźcie mi jakąś miejscowość, która Was oczarowała, a gdzie ceny są naprawdę (jak na Chorwację) niskie. Szukam pięknego i ustronnego miejsca. Nie zależy mi na basenie czy turystycznych atrakcjach, raczej na kontakcie z morzem i poznaniem sródziemnomorskiego klimatu i bałkańskiej duszy . Jeśli jakiś doświadczony Cromaniak zechce do mnie napisać na priv, będę ogromnie wdzięczna za każdą radę i wskazówkę.
Pozdrawiam
Monika
Witam!
Czy znaleźliście już Państwo nocleg bo mogę polecić coś w przyzwoitej cenie z widokiem na morze i w fajnej okolicy z przemiłym właścicielem w gratisie
jarod napisał(a):Masz coś ciekawego to wklej linka, podaj namiar. Ludzie dlaczego się boicie wklejać linki? Czy to takie trudne czy też tę tajemną wiedzę chcecie zachować tylko dla siebie lub dla tych którzy się pofatygują i napiszą do was priva. Dotyczy to wszystkich tematów podobnej tresci jakich teraz mnóstwo. Eh co roku to samo.
Janusz Bajcer napisał(a):jarod napisał(a):Masz coś ciekawego to wklej linka, podaj namiar. Ludzie dlaczego się boicie wklejać linki? Czy to takie trudne czy też tę tajemną wiedzę chcecie zachować tylko dla siebie lub dla tych którzy się pofatygują i napiszą do was priva. Dotyczy to wszystkich tematów podobnej tresci jakich teraz mnóstwo. Eh co roku to samo.
Polecam przeczytać tekst Admina w różowej ramce.
Opis kwater z linkami można podawać w Banku Kwater.
Na to, że jest tam ich mało - Admin wpływu nie ma.
jarod napisał(a):[Ok, tyle że nie każdy namiar (link) jest reklamą. Poza tym admin w jednym postów wyraził zgodę na umieszczanie linków, tyle że userzy tego nie wiedzą.
No ale skoro chcecie mieć tysiące postów w stylu "ja też prosze o namiar adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl" to już wasza sprawa.
Janusz Bajcer napisał(a):jarod napisał(a):[Ok, tyle że nie każdy namiar (link) jest reklamą. Poza tym admin w jednym postów wyraził zgodę na umieszczanie linków, tyle że userzy tego nie wiedzą.
No ale skoro chcecie mieć tysiące postów w stylu "ja też prosze o namiar adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl" to już wasza sprawa.
To już sprawa userów, że nie wiedzą.
Na tysiące postów z prośbą o namiar nie mamy wpływu.
nikitaaa83 napisał(a):Witam kochani
Parę dni temu maż poinformował mnie ze na wakacje jedziemy do Chorwacji koniec sierpnia początek września (gdzieś od 27 sierpnia )
Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to ze to ja mam poszukać noclegu. Wybrałam wyspę Murter nie wiem dlaczego, może dlatego ze nie jest tak znana i łudzę sie ze będzie tam mniej ludzi. Szukamy spokojnego ale urokliwego miejsca, wiec stanęło na Murter.
Pomóżcie w znalezieniu sprawdzonego noclegu dla 4 os dorosłe i 4 dzieci (wiek 8-3 lata ) A może polecicie inną okolicę jesteśmy otwarci na propozycję. Zleży mi oby było czysto i nie drogo no i może nie aż tak daleko do plaży. Proszę o pomoc adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje