MarcinSKo napisał(a):... tylko powiedz mi jak z pogodą w terminie końcówka czerwca??
Z fusów mi wyszło, że będzie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.

MarcinSKo napisał(a):... tylko powiedz mi jak z pogodą w terminie końcówka czerwca??
Vjetar napisał(a):MarcinSKo napisał(a):... tylko powiedz mi jak z pogodą w terminie końcówka czerwca??
Z fusów mi wyszło, że będzie pięknie.
MarcinSKo napisał(a):Witam wszystkich, jako że to mój pierwszy wypad do Chorwacji zwracam się z prośbą do użytkowników że tak powiem zaprawionych w podróżowaniu po Chorwacji, przeczytałem już bardzo dużo relacji i mam niesamowity kołowrót w głowie, co brałem pod uwagę....PAG (zdaję sobie sprawę ze specyfiki miejsca jeżeli chodzi o że tak powiem wygląd....ale zdjęcia niektórych użytkowników uruchomiły wyobraźnie) MURTER też po zdjęciach bardzo Nam się spodobał...może napiszę też czego poszukujemy...na pewno nie zależy Nam na jakimś wielkim zwiedzaniu gdyż syn 4 letni jeszcze nie za bardzo interesuję się takimi rzeczamiraczej łopatka, plaża, woda, jakaś niewielka kameralna miejscowość z fajną plażą...zdaję sobie sprawę że raczej piaszczysta nie wchodzi w grę ale chodziarz mały żwirek, ładne widoki...i to raczej wszystko czego potrzebujemy...z góry dziękuje za pomoc i propozycję.
obieżyświat napisał(a):Witam
Planuję 3 lipca udać się do Chorwacji. Czy są tam miejsca gdzie nie będę się czuł jak nad polskim bałtykiem? Przeanalizowałem już mnóstwo miast i plaże są niesamowicie zapchane w sezonie.
Chciałbym się zmieścić jeśli chodzi o noclegi do 2500z.ł za 5-6 dni za 2 osoby.
Możecie coś polecić? są tam w ogóle takie miejsca w tym okresie
Pozdrawiam
kemilia napisał(a):MarcinSKo napisał(a):Mikromir dziękuje za pw, KEMILIA mail'a pozwoliłem sobie również wysłać.
Nic nie mam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
MarcinSKo napisał(a):kemilia napisał(a):MarcinSKo napisał(a):Mikromir dziękuje za pw, KEMILIA mail'a pozwoliłem sobie również wysłać.
Nic nie mam
Posłałem jeszcze raz, ewentualnie podsyłam swojego adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, może traktuje jako spam...
kemilia napisał(a):MarcinSKo napisał(a):Witam wszystkich, jako że to mój pierwszy wypad do Chorwacji zwracam się z prośbą do użytkowników że tak powiem zaprawionych w podróżowaniu po Chorwacji, przeczytałem już bardzo dużo relacji i mam niesamowity kołowrót w głowie, co brałem pod uwagę....PAG (zdaję sobie sprawę ze specyfiki miejsca jeżeli chodzi o że tak powiem wygląd....ale zdjęcia niektórych użytkowników uruchomiły wyobraźnie) MURTER też po zdjęciach bardzo Nam się spodobał...może napiszę też czego poszukujemy...na pewno nie zależy Nam na jakimś wielkim zwiedzaniu gdyż syn 4 letni jeszcze nie za bardzo interesuję się takimi rzeczamiraczej łopatka, plaża, woda, jakaś niewielka kameralna miejscowość z fajną plażą...zdaję sobie sprawę że raczej piaszczysta nie wchodzi w grę ale chodziarz mały żwirek, ładne widoki...i to raczej wszystko czego potrzebujemy...z góry dziękuje za pomoc i propozycję.
Mam namiary na świetne i spokojne Marusici
karolina031 napisał(a):Mam namiary na super miejsce w okolicach Omiś w pełni wyposażone apartamenty z panoramą na morze w dobrej cenie
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje