Re: Ciche, spokojne miejsce w Chorwacji....Cromaniaki pomoże
napisał(a) Zacheusz » 28.08.2023 20:41
Zacheusz napisał(a):Chętnie i ja podzielę się informacją nt. naszego apartamentu. Miejscowość Primosten-Dolac. 3km od Primosten. Cicho spokojnie. Wifi, tvsat, klima. 300metrów do morza. Gospodarz dobrze mówi po polsku, częstuje rakiją. Ceny też rewelacyjne. Jesteśmy od 20 do 29.08. Płacimy 70Euro/dobę na 7 osób w apartamencie 4+2. Z tego co wiem cały wrzesień ma wolny.Ma też apartamenty 2+2. Pewnie ten apartament (4+2)puści w tym okresie spokojnie za 50 Euro. Porobię zdjęć i chętnie podam kontakt do gospodarza. Jeśli ktoś chce mogę wysłać zdjęcia.
Kiedyś polecałem tą kwaterę i niestety muszę zmienić zdanie nt. gospodarza i samej kwatery. Tym razem po 7 latach wiele się zmieniło. Przede wszystkim gospodarz ma antypolskie klimaty. W apartamencie panuje brud, wg mnie nie było posprzątane przed naszym przyjazdem. Podłogi brudne, stopy mieliśmy czarne. Poproszenie Tonego o cokolwiek wiązało się z odmową bądź lekceważeniem prośby. Tony zmienił się i jest to inny człowiek. Chyba męczy go ten wynajem. Miał żonę polkę i przebywał w Polsce kilka lat. Dobrze mówi po polsku, to jednak ma do Polaków jakiś żal. Odradzam ten apartament.