wwwmarco napisał(a):Dokładnie i dla tego też wybieram apartamenty na samym południu Tucepi
tylko uważaj bo tam w zagajniku golasy siedziały
sviva napisał(a):wwwmarco napisał(a):Dokładnie i dla tego też wybieram apartamenty na samym południu Tucepi
tylko uważaj bo tam w zagajniku golasy siedziały
naszastruga napisał(a):599 napisał(a):naszastruga napisał(a):.....
Wiem, ale i tak "promenady" za plecami są dla mnie zaprzeczeniem kameralności
ale + dodatni jest taki ze z apartmani
mogę żonkę zawołać na kawę,
Etam, z apartamentu z "własną" plażą mam swój ekspres 8 lodówkę w zasięgu 20 metrów i ne muszę bać się się o portfel albo telefon, kiedy idę popływać
Dawidziorek napisał(a):Witam wszystkich w nowym sezonie
Odnosząc się do ostatnich komentarzy uważam, że Tucepi/Podgora to fajny rejon, my byliśmy dwa lata temu w Čaklje, ostatni tydzień sierpnia i pierwszy września i bardzo polecamy. Spokojne miejsce do plażowania w obrębie 80m od apartamentu a popołudniu / wieczorem można wybrać się promenadą do Podgory/Tucepi.
W tym roku wybieramy się z dzieckiem 6 miesięcznym, a że będziemy jechać z północy Polski to chcielibyśmy celować w Istrię / Kvarner, ponieważ w okolice Tucepi musielibyśmy chyba planować jeszcze jeden nocleg po drodze i wtedy to trasa wyszła by 3 dni w jedną stronę.
Stąd pytanie/prośba do Was, czy możecie polecić miejscowość (a w idealnym scenariuszu konkretne kwatery) na północy Chorwacji, które z jednej strony zapewniają spokój ale z drugiej strony jest gdzie wieczorem wyjść na spacer z dzieckiem przy okazji zjeść coś w restauracji? (wyjazd planujemy albo od 14.08 albo od 28.08 to w zależności o tego co uda nam się znaleźć)
Miłych wakacji!
Magda O. napisał(a):shaman72 napisał(a):Witam,
Poszukujemy cichej i spokojnej miejscówki, która byłaby w miarę bliską bazą wypadową do Dubrownika.
Pomożecie??!
Žuljana na półwyspie Pelješac.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje