Civeuss napisał(a):Witam, Wesołych Świąt wszystkim. Końcem lipca chcielibyśmy odwiedzić Chorwację, czy może ktoś polecić jakieś miejsce w Brela lub Podaca? Czytam i czytam i mętlik w głowie. Pozdrawiam serdecznie.
gtz1971 napisał(a):Witam,
Uprzejmie proszę o sugestie/namiary na fajną i cichą kwaterę blisko morza na pierwszą połowę lipca 2017. Interesuje mnie kwatera/apartament na dwie rodziny (2, 2 dorosłe+2 dzieci 12-16lat) zlokalizowaną blisko morza. Nie chcemy lokalizacji w dużym, zatłoczonym mieście ale nie chcemy też na kompletnym odludziu.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Mikromir napisał(a):gtz1971 napisał(a):Witam,
Uprzejmie proszę o sugestie/namiary na fajną i cichą kwaterę blisko morza na pierwszą połowę lipca 2017. Interesuje mnie kwatera/apartament na dwie rodziny (2, 2 dorosłe+2 dzieci 12-16lat) zlokalizowaną blisko morza. Nie chcemy lokalizacji w dużym, zatłoczonym mieście ale nie chcemy też na kompletnym odludziu.
Pozdrawiam
Co oznacza blisko morza oraz nie na odludziu?
gtz1971 napisał(a):Do morza ok 500m nie zatłoczona plaża np. Sukosan, Primosten, Brela, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gtz1971 napisał(a):Mikromir napisał(a):gtz1971 napisał(a):Witam,
Pozdrawiam
Do morza ok 500m nie zatłoczona plaża np. Sukosan, Primosten, Brela, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gtz1971 napisał(a):gtz1971 napisał(a):Mikromir napisał(a):gtz1971 napisał(a):Witam,
Pozdrawiam
Do morza ok 500m nie zatłoczona plaża np. Sukosan, Primosten, Brela, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
A może coś ciekawego w Orebić ?
gtz1971 napisał(a):Dzięki .... szukam i coraz mniej wiem...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje