pasażer napisał(a):Cromaniak66 napisał(a):... Wbrew pozorom są jeszcze ludzie dla których słowo honoru coś znaczy.
Kończę dyskusję na ten temat , bo nie chcę byc postrzegany ,że agituje za tym miejscem. ...
całość
Pasażer , nie manipuluj faktami , całośc zaczyna się tutaj :
forum/viewtopic.php?t=25102&postdays=0&postorder=asc&start=1485
To jak z twoim słowem honoru? Byłeś proszony podać dokładną odległość do plaży i abyś wstawił
swoje zdjęcia drogi z domu do plaży i samej plaży, a rozsiewasz jak stonka po wszystkich tematach cały czas te same zdjęcia i ten sam tekst nie zwracając uwagi na
TO
Adres polecanego domu, w którym się było, można spokojnie na forum umieścić - są ich setki, kto chce to znajdzie. Dlaczego zbierasz e-maile, chcesz wyręczyć wszystkich,
a niektórym każesz czekać ?
Pasażer ,skoro przytaczasz wypowiedź forumowiczki "Celina" , to rób to z głową , chyba, że masz problemy ze zrozumieniem tego co ona na napisała , a napisała to :
cyt. "Cześć, myślami już w Chorwacji i przeoczyłam odległość, którą przecież podałeś. W 5minut spacerkiem pokonuję chyba około 400m a że to wakacje i nikomu się nie spieszy to niech będzie że jest 300m. Zgadłam? Wiem, że u Chorwatów metry czasem trzeba mnożyć razy dwa"
Ja jej w odpowiedzi napisałem " jest dokładnie tak jak piszesz..."
To wszystko możesz wyczytać w całym tym wątku
Poza tym nikt mnie nie prosił bym wstawił
swoje zdjęcia z drogi na plażę ( tu wychodzi Twoje zrozumienie tekstu) , jedynie zdjęcie plaży ( " o ile możesz..." , tak napisała Celina)
Fotki plaży , ew inne dodatkowe oferowałem przesłać na maila , jednak forumowiczka nie chciała go podać na forum.I szanuję to.
Ja z kolei na forum nie będę umieszczać prywatnych fotek z plaży, z osobami , które zapewne by sobie tego nie życzyły.
Co to za zarzut ,że na wszystkich tematach są te same fotki. A jakie mają być ? Co temat to inne ? Skoro chodzi o ten sam apartament , to i fotki te same.
Napisz to samo do osób , które podają strony , że cały czas mają te same fotki
Napisz też do innych podających namiary na maila,że zbierają maile. Ja maili nie zbieram i nie wykorzystuję ich w innych celach poza wysłaniem namiarów i korespondencją z zainteresowanymi
I ostatnia rzecz, każdy kto prosił o namiary bardzo szybko je dostał, poza osobą , którą tu przytaczasz.Nie odpowiadam na prośby osób , które najpierw piszą złośliwe komentarze ( 4.04.2012 )
forum/viewtopic.php?t=12997&postdays=0&postorder=asc&start=480
, a potem jak gdyby nic proszą o namiar ( 14.04.2012)
forum/viewtopic.php?t=35847
Tak więc Sznowny Pasażerku myślę , że z moim honorem jest ok. a Ty piszesz co wiesz i żałosne jest to ,że nawet nie wiesz co piszesz.
A zresztą pisz sobie co chcesz , nie mam zamiaru wdawać się w tę bezsensowną dyskusję z Tobą