Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cicha miejscowość Zadar-Szybenik

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
fasi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasi » 05.02.2014 13:03

Witam wszystkich po dłuższej przerwie :)
Po ubiegłorocznej zdradzie Cro na rzecz Bułgarii (źle mi z tym do dnia dzisiejszego) czas na powrót. W BG było jak było, najbardziej z tego wyjazdu zapamiętałem Rumunię i Trasę Transfogarską ;)
W tym roku po raz czwarty chcemy zaatakować Cro. Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby polecić jakieś ciche miejscowości na odcinku Zadar-Szybenik? Dwa lata temu byliśmy w Makarskiej, z której uciekaliśmy plażować do okolicznych miejscowości, więc tego typu miejscowości odpadają z automatu. Mają być ładne plaże, konzum i jakaś konoba.
Pozdrav
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.02.2014 13:05

Cześć fasi. :D
Dawno Cię nie było..
Do Rażanj jedź... :mrgreen:
Albo Primosten. :D
fasi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasi » 05.02.2014 13:12

Hello Ani ;)
Stęskniłem się za Tobą (nie mieszać w to gender i innych dewiacji) oraz Twoim piórem (będę musiał pogrzebać w wolnej chwili czy jakieś relacje popełniłeś) ;)
Jak kuknąłem na mapę to Rażnj przykuło moją uwagę, szkoda tylko, że nie ma tam Rambo. No ale wszystkiego mieć nie można ;)
Jakieś inne typy?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.02.2014 13:15

Sukosan? :lol:
Dżołk oczywiście. :oczko_usmiech:

Na Pag nie chcesz? :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.02.2014 13:20

fasi napisał(a):Jak kuknąłem na mapę to Rażnj przykuło moją uwagę, szkoda tylko, że nie ma tam Rambo. No ale wszystkiego mieć nie można ;)
Jakieś inne typy?

Kuknij na Pakoštane lub Tribunj.
fasi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasi » 05.02.2014 13:21

Poczytam to może mi się zachce :)

Janusz Bajcer napisał(a):Kuknij na Pakoštane lub Tribunj.

Dzięki Janusz :)

To już mam 4 miejscówki, teraz trza przeszperać forum w poszukiwaniu tego najurokliwszego miejsca :D

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone