aga_stella napisał(a):Szkoda, że niebo było szare, ale grunt, że nie padało.
Etam. Alberobello z każdym niebem wygląda świetnie .
Mnie się bardzo podoba ten pochmurny klimacik zdjęć.
marze_na napisał(a):
megidh napisał(a):
Ten instrument to hang drum.
megidh napisał(a):
Alberobello niezmiennie zachwyca, nawet przy zachmurzonym niebie.
piekara114 napisał(a):Brak błękitu i całkiem inny odbiór zdjęć.... ale jak pisałaś, dobrze że nie padało...
marze_na napisał(a):aga_stella napisał(a):Szkoda, że niebo było szare, ale grunt, że nie padało.
tony montana napisał(a):W Alberobello byliśmy w ciągu dnia oraz kilka lat później wieczorem. W ciągu dnia były pustki, wieczorem miliony ludzi
piotrf napisał(a):
Zgadzam się z Marzeną - mnie również przypadł do gustu pochmurny klimacik zdjęć , takie zdecydowanie zrównoważone tło dla Alberobello
Pozdrawiam
Piotr
aga_stella napisał(a):
megidh napisał(a):Dopiero początek, a Grotte di Castellana już mnie zaciekawiły.
Te naciekowe figury kojarzą mi się z jakimiś bajkowymi stworkami. Patrzę i patrzę, coś mi świta i nijak nie mogę ich dopasować do mojego skojarzenia. Będzie mnie to męczyć.
marze_na napisał(a):
Dalej jest już zakaz fotografowania .
Ciekawe czy respektowali .
marze_na napisał(a):
a Onofrio Romanazzi jeszcze śpiewa przed kasami?
tony montana napisał(a):Hejka
Jak dla mnie najpiękniejsze chyba groty które widzialem. A nawet jeśli nie to zawsze pod ziemią jak gdzieś jesteśmy (czy jeszcze będziemy??) , to nie uniknelismy nigdy porownan do Castellana
Papa
piekara114 napisał(a):Płaciliście dodatkową kasę za możliwość robienia w jaskini zdjęć? Na Słowacji jest to koszt 10 eur.