Żadnych skojarzeń czy podtekstów . Słowo!
Mnie się po prostu bardzo ten fragment wybrzeża z wieżą spodobał .
marze_na napisał(a):Żadnych skojarzeń czy podtekstów . Słowo!
Mnie się po prostu bardzo ten fragment wybrzeża z wieżą spodobał .
marze_na napisał(a):
Gdybyś kiedyś planowała podbój Kampanii albo miała ochotę na spacer po Wrocławiu to dzwoń śmiało. Służę radą .
piotrf napisał(a):Pięknie tam jest , ale jednak dość daleko na krótki wypad , a nie wszyscy członkowie naszej ekipy mogą latać
Póki co pozostaje śledzić relacje . . .
Pozdrawiam
Piotr
lotnikwsk napisał(a):Fajna wyprawa
Kiedyś tak od niechcenia też kupiłem bilety do Bari
Z tymi wypożyczalniami to rzeczywiście jest kosmos i jestem w czarnej d..
co sądzisz o Goldcar super relaks bez wkładu własnego,
pozdrawiam Krzysiek
piekara114 napisał(a):Super miejsce. Na pewno bym z możliwości kąpieli skorzystała. A co to za ranking tych skalny oczek? Masz linka zapisanego, bo nigdy się z takim rankingiem nie spotkałam...
marze_na napisał(a):Poezja jest świetna! Zwłaszcza poza sezonem, kiedy nie ma tłumów.
Paweł długo mnie namawiał, żebyśmy wypłynęli z basenu na otwarte morze, bo bałam się płynąć przez skalny tunel .
aga_stella napisał(a):Zachwyceni wsiadamy do auta i jedziemy kilka kilometrów w kierunku południowym do Sant’Andrea.
W relacji Marzeny zdjęcia mnie urzekły. Był to więc punkt obowiązkowy naszej wycieczki. I faktycznie nie zawiodłam się.
Pięknie, pięknie, jeszcze pięknej …. itd.
Jakoś mi słów brakuje, lepiej chyba popatrzeć, a najlepiej zobaczyć na własne oczy
aga_stella napisał(a):A kiedy lecisz?
megidh napisał(a):Chciałabym zobaczyć na własne oczy, ale na razie nie ma na to szans. Oglądam więc u Ciebie i podziwiam.
Piękne te widoczki.
lotnikwsk napisał(a):
Odnośnie wypożyczalni kusi mnie ta rezerwacja w Goldcar bez karty kredytowej, wolę więcej zapłacić za ubezpieczenie bo kartę i tak mam tylko na 3 tyś zł.
pozdrawiam