cyt:
Polecam do ADMINA ze zainstaluje nowy formu: CG.pl (czarnagora) bo poza
krakuscity znow ktos napisze POZDROWIENKA z egyptu..potem ktos inny z Rosji... Tunezji... i na koncu CRO.PL bedez portal ROZNE_STRONE_SWIATA.PL
koniec cytatu.
Panie Vedranie
tak obserwuję Pana wystąpienia na forum w rozmaitych wątkach, od kilku dni i wydaje mi się, że traci Pan nerwy...
zgadzam się z Panem iż "biznes is biznes".... ale wątpliwość jedna mi się nasunęła.... czy aby Pan nie przesadza ?
jak zauważył Morski Pas, oprócz wątków na temat Chorwacji - którą skądinąd uwielbiam - mamy również wątek "Jak nie Chorwacja to....? "
i tu jest miejsce, na refleksje, uwagi i dyskusje na temat destynacji zupełnie odmiennych od CRO....
proszę przeczytać podtytuły... tam jest mowa zarówno o "okołocro", jak i o zupełnie egzotycznych miejscach: Floryda.... może być Dominikana, Meksyk, Kuba, Tajlandia, Australia, Nowa Zelandia, Kanada... i wiele wiele innych...
są kierunki euro... - Grecja, Włochy, Hiszpania...i euroazjatyckie - Turcja.... wkrótce pewnie doczekamy się północnej Afryki - czyli będzie Egipt i Tunezja może Maroko, może Algieria i Libia... a może nawet dalsza część Afryki czylii na przykład Kenia, Tanzania, RPA.....
I chciałabym Panu wyjaśnić jedną fundamentalną rzecz - my miłośnicy Chorwacji, od czasu do czasu zwiedzamy także inne zakątki świata, a jako grupa forumowiczów... mających pewne podróżnicze doświadczenia, mamy potrzebę i chęć dzielić się naszymi wrażeniami z miejsc innych niż Chorwacja z resztą forumowiczów.....
To chyba nie jest złe... i nie jest wbrew zasadom tego forum, zaważywszy na fakt iż stosowny dział powstał
mam jeszcze kilka uwag co do "mailowania" do różnych właścicieli w sprawie wolnych apartamentów.... wątek nie ten, więc się powstrzymam:)
proszę tylko o pewną wyrozumiałość dla nas forumowiczów...
po pierwsze - w temacie poszukiwań noclegów w CRO
po drugie - w temacie pogawędek o innych zakątkach świata niż Chorwacja
po trzecie - zawsze chętnie korzystamy z pomocy i rad mieszkańców Chorwacji - jako wzorcowy przykład podam Leona - tylko miło by było, gdyby podaż równoważyła popyt... zatem niech Pan nie nadużywa praw podaży do istniejącego popytu
)))
a wtedy wszystko powinno być w porządku
PS do AndrzejaJ..... nie wdam się w żadne polemiki z tym nickiem
)))