napisał(a) bogjan » 06.08.2006 06:14
krakuscity napisał(a):bogjan napisał(a):Twoja relacja wymusiła na mnie jej zmianę.
Imienniku - Januszu
Wysłałem Ci maila, w razie czego adres jest tu na cropl przy moim profilu.
Cześć
Witaj.
Twojego ostatniego maila na priva otrzymałem. Po wczorajszej "naradzie"organizacyjnej stanęło na tym, że "krakowskim targiem" i tak jak sugerowałeś, zaliczamy Peljesacale 3 dni wcześniej i tylko 8 dni a potem Czarnogóra. Wprawdzie nie 2 tyg. a też tylko 8 dni, ale coś za coś. W ten sposób przedłużamy łącznie pobyt do 16 dni, co też ma swoje dodatnie strony. Jedyny negatyw to ten, że wracam do domy wieczorem w niedzielę a następnego ranka już gonię do pracy. Generalnie chodzi o to,że jeśli ma być też CzG, to na południe za kotoską bokę chcemy dotrzeć nie póżniej niż około południa i w ten spsób dać sobie czas i szansę na poszukiwania i optymalny wybór.
Za cierpliwość, sugestie i rady serdecznie dziekuję, były bardzo przydatne. Jeśli po powrocie będę miał jakieś istotne spostrzeżenia, nie omieszkam dać Wam znać i podzielić się nimi na forum.
Nigdy natomiast nie pokazywałem żadnych fotek, ani filmów, bo są to zazwyczaj wielokrotnie wcześniej zamieszczane landszafciki i choć dla mnie mają spory ładunek emocjonalny, to dla innych mogą być nudne. Ponieważ w tej branży jako amator unikam "pseudoartystycznych" udziwnień to i chwalić się nie ma potrzeby a do swoich "prac" mam wyjątkowo krytyczny stosunek. Poza tym, foto robię w raw-ie, w domu konwertuję, sporo obrabiam GIMP.em, tak więc efekt finalny uzyskuję ok. grudnia, a to już "musztarda po obiedzie".
Łącząc podziekowania dla małżonki,
Pozdrawiam
Janusz