travel napisał(a):Baśka po sezonie....bardzo przyjemna
Abakus68 napisał(a):Widoczki super, a Baśka... Mnie się prawie każda Baśka dobrze kojarzy:)
21monika napisał(a):Super że już w domku i humor dopisuje.
21monika napisał(a):Podróże z przerwą na podziwianie widoków super. Super takie podróże i super takie widoki
krakusowa napisał(a):Mijamy twierdzę Klis
Trzeba będzie kiedyś, wreszcie do niej się wybrać
travel napisał(a):O i Omis się znalazł i jaka biedna palma
agata26061 napisał(a):krakusowa napisał(a):Mijamy twierdzę Klis
Ja też miałam twierdzę Klis w planach najpierw w 2014 - nie wyszło, a wtedy stacjonowaliśmy na Makarskiej Rivierze więc było blisko. Później w 2016 była w bardzo ścisłych planach, bo stacjonowaliśmy obok Trogiru, ale też nie wyszło, no i w tym roku to nawet nie będzie uwzględniona w planach... Może kiedyś.
Na fotkach w internecie całkiem nieźle się prezentuje. Lubię taki ruinki...
agata26061 napisał(a):krakusowa napisał(a):Mijamy twierdzę Klis
Ja też miałam twierdzę Klis w planach najpierw w 2014 - nie wyszło, a wtedy stacjonowaliśmy na Makarskiej Rivierze więc było blisko. Później w 2016 była w bardzo ścisłych planach, bo stacjonowaliśmy obok Trogiru, ale też nie wyszło, no i w tym roku to nawet nie będzie uwzględniona w planach... Może kiedyś.
Na fotkach w internecie całkiem nieźle się prezentuje. Lubię taki ruinki...
agata26061 napisał(a):travel napisał(a):O i Omis się znalazł i jaka biedna palma
Wiecie co? Ja to się boję, że te wszystkie palmy w Cro w tym roku jeszcze bardziej zubożeją
agata26061 napisał(a):Na wszystkich wyspach śnieg, mróz także, więc ja nie wiem co to będzie. Na Hvarze śniegu już nie było ładnych kilka lat, a w tym roku posypało nieźle, więc obawiam się, że i palmy mogą również kiepsko wyglądać
renatalato napisał(a):krakusowa napisał(a):Mijamy twierdzę Klis
Nasze dziecko nie dało nam ominąć , od kiedy namiętnie czyta różne tam Pottery i inne Gry o tron
renatalato napisał(a):Super fotki macie z powrotu
Powrót do Nasze relacje z podróży